Su amžiumi keičiasi prioritetai

Prisimenu, ankščiau viskas turėdavo būti taip kaip man patinka ir ne kitaip. Pavyzdžiui anščiau visada turėdavau telefoną Samsung, ten man būdavo labai patogi klaviatūra.

Po to norėjau išbandyti Xiaomi telefoną. O jame lietuviškos raidės buvo ne atskiroje papildomoje mygtukų eilutėje, bet paspaudus ir palaikius atitinkamą kitą raidę. Neblogas telefonas buvo, bet tas nepatogumas mane žiauriai erzino ir todėl telefoną pardaviau.

Kitas atvejis buvo, kai nusprendžiau nuo išmaniųjų apyrankių pereiti prie išmanaus laikrodžio. Prieš tai turėjau Galaxy Gear Fit, su gražiu ekranu, man patogiu meniu, ir kai pakeičiau jį Stratos, tai po kokio mėnesio vėl pradėjo viduje kažkas graužti, kad nepatinka man tas laikrodis, nes ekranas ne toks gražus ir pan. Pardaviau jį ir nusipirkau Galaxy watch active.

O dabar turiu iPhoną, kurio klaviatūra lygiai tokia pat nepatogi, kaip Xiaomi, bet man tas netrukdo, turiu Garmin laikrodį, kurio ekranas labai panašus į Stratos, bet man jis irgi tinka…

Ir šiaip, pajutau, kad perlipus 30 metų slenkstį su kiekvienais metais vis daugiau ramybės gyvenime atsiranda. Vis mažiau norisi dėl kažko stresuot, į viską žiūriu paprasčiau.

Ir teisingai prieš 7 metus pasakė Darau blė, komentuodamas mano įrašą Peržengus 30-uosius. Tikrai ir mano gyvenime dabar daugiau vidinio atsipalaidavimo, savęs suvokimo ir vidinės ramybės.

4 komentarai apie “Su amžiumi keičiasi prioritetai”

  1. Nu jau ar samsungas, ar šaomis, tas pats androidas gi, klaviatūra nuo klaviatūros appso priklauso, suiinstaliuoji ką nori ir turi.

    Atsakyti
    • Dabar gal ir yra, ar buvo 2016 metais, normalių nežinau… bet iPhonui, tai ir dabar stabiliai veikiančio nėra. Bet kaip ir sakiau, dabar tai jau tinka ir taip kaip yra 😀

      Atsakyti

Parašykite komentarą