Gym+ pradėjo erzinti

Kuo toliau tuo labiau Žirmūnų g. Gym+ pradeda mane nervinti. Ir jau nebesinori į jį eiti visai.

Kai dar to klubo patalpose buvo PeopleFitness, tai žmonių ten niekada daug nebūdavo. Galėdavai ramiai nueiti ir pasportuoti. Kai klubą perėmė Gym+ pradžioje irgi buvo viskas tvarkoje. Bet prieš gerus metus įvyko rekonstrukcija, klubo patalpos padidėjo ir ten pradėjo lankytis daugiau žmonių. Ir dabar jau ten šakės kaip ankšta.

Ankšta jau net rūbinėje. Rubinėje yra dviejų dydžių spintelės drabužiams. Šiandien atėjus didžiosios nei vienos laisvos neradau, o ir mažosios viršutinės užimtos praktiškai visos, kai kur jau užrakintos buvo ir apatinės, kurios šiaip nepatogios ir dėmesio sulaukia pačiu blogiausiu atveju.

Praėjusį kartą nuėjus į treniruoklių zoną 5 minutes pralaukiau prie prisitraukimų treniruoklio, tada ten atlikus pratimus ir nuėjus prie štangų ten dar 10 minučių, kol atsilaisvino vienas iš trijų.

Šiandien vėl – prie dviejų prisitraukimų treniruoklių stovi dvi poros ir keitinėjasi. Akies kampu žiūrėjau ir štangas… per 5 minutes niekas neatsilaisvino…

Neatlaikė katrybė ir nuėjau prie bėgtakio…

Duše vėl nesąmonės. Įėjus į patalpą visur balos ir pilna susivėlūsių šlapių juodų pūkų… paprastai prie durų būna padėtas toks šepetys vandeniui nustumt. Visada atėjęs išsivalau priekyje, kur kabliukai rankšluosčiams pasikabint ir kelią iki kabinos.

Šiandien tas šepetys stovėjo sulaužytas. Ir pilna visur tų šlapių juodų pūkų… šlykštu net…

Jau net ir eit ten nebesinori.

8 komentarai apie “Gym+ pradėjo erzinti”

  1. Ir kiek ta klaustrofobija per mėnesį kainuoja? Aš prisitraukimus darau ant savo dušo konstrukcijos skersinio, savo miške arba Žirmūnų paplūdimyje, kai pro šalį einu pasivaikščiot 🙂

    Atsakyti
    • Kažkur apie 19 eur/mėn moku. Nu bet matai, aš ten einu ne vien tik dėl prisitraukimų, tai vistiek jis reikalingas… Bet jau vos ne galvoju, nutrauk narystę ir tiesiog mint dviratį namuose.

      Atsakyti

Parašykite komentarą