Naujas sporto klubas Žirmūnuose – People Fitness

Net nepastebėjau kaip prabėgo metai ir pasibaigė mano LemonGym narystė. Tai sutapo su Velykiniu laikotarpiu, tai nusprendžiau padaryti pertrauką ir po 3 mėnesių ištiso sportavimo savaitę pailsėti. Tačiau gavosi taip, kad pailsėjau ne savaitę, o dvi, nes kai jau norėjau eiti į LemonGym’ą dėl sutarties pratęsimo, užpildžiau pajamų deklaraciją VMI. O man visuomet tenka VMI primokėti, tai ir šį kartą teko susimokėti 74 eurus. Šios neplanuotos išlaidos sugriovė mėnesio biudžeto planą todėl nebeliko pinigų narystės sporto klube pratęsimui (o judinti pinigų iš indėlio labai nesinori).

Be sporto išlaukęs savaitę, savaitgalį ėjau į paštą ir čia BŪM – visai šalia namų naujas sporto klubas . Daug arčiau namų ir daug patogesnėje vietoje nei LemonGym’as. Grįžęs į namus atsidariau jo interneto puslapį, kad pasižiūrėčiau siūlomas sąlygas ir čia vėl Būm – pirmos trys dienos sporto klube nemokamos, na t.y. išbandyti galima nemokamai. Ok, registruojuosi ir einu bandyti.

Atėjus į sporto klubą buvo kažkoks techninis sutrikimas, nes kažkaip ten mano trijų dienų narystei nepavyko aktyvuotis. Tai administratorė mane įleido, o visus formalumus susitvarkiau jau pabaigęs sportą.

Pats sporto klubas paliko labai gerą įspūdį – persirengimo kambarys – didelis, erdvus, su daug spintelių. Lemone kiekvieną kartą atėjus jau jausdavosi spintelių trūkumas, netgi turėjau įtarimą, kad atsiranda gudručių, kurie „rezervuojasi” sau spinteles, t.y. po sporto tuščias užrakina ir išeina namo. O kitą dieną, jau nereikia ieškoti laisvos, nes turi „savo”. People fitness’e kol kas žmonių nėra labai daug, tai ir su spintelėmis problemų dar greitai nebus.

Treniruokliai visi nauji, ir jų yra labai įvairių. Pvz Lemone nebuvo treniruoklio pasistiebimams stovint, PF jis yra. Gyvenimo šiek tiek matę yra tik štangų svoriai, tačiau visa kita nauja, ką tik iš gamyklos.

Žirmūnų PF dirba visą parą, kas irgi labai šaunu, ir yra pilnai automatizuotas, tai administratorių klubui praktiškai nebereikia – narystę prasitęsti gali pats interneto puslapyje, į klubą įeinant durelės atsidaro nuskaičiusios piršto antspaudą ir pan. Reikia tik savo spynelę persirengimo kambario spintelėms turėti. Man labai patiko BodyGym klube esančios spintelių spynos – įvedi susigalvotą kodą, pasuki rankenėlę ir spynelė užsirakina. Tuomet reikia įvesti tą patį kodą ir pasukus rankenėlę spynelė atsirakina. Kodą kiekvieną kartą gali susigalvoti vis kitą. Na, tikrai labai patogu, nes nereikia nešiotis raktų.

Dar PF yra sauna. Išbandžiau vieną kartą, bet nepatiko. Nors temperatūra 80 laipsnių, bet kažkaip vėsoka. Pasididinti temperatūros negalima, vandens ant akmenų pilti negalima… manau, daugiau neisiu.

Šiaip buvo labai keista, kad niekur jokios info apie šio klubo atidarymą nemačiau, jei bučiau pro šalį nėjęs, tai net ir nežinočiau, kad toks yra. Taip buvo gal dėl to, kad oficialiai jis atidarytas vėliau nei, kad aš jame apsilankiau pirmą kartą? Bet kiek pavyko susirinkti info, tai klube sportuoti galima jau nuo kovo pabaigos, kelios savaitės prieš oficialų startą.

 

7 komentarai apie “Naujas sporto klubas Žirmūnuose – People Fitness”

  1. Aš kai sporto klubą rinkausi, tai grynai pagal vietą. Net su google maps (ai, ne su Wazer’iu tam tikrom valandom) minutes skaičiavau per kiek laiko atvažiuosiu. Dabar arčiau Lemon’ą atidarė, bet iš tavo parašymo supratau, kad geriau ten man kojos nekelti. Ačiū už naudingą info.

    Atsakyti
    • Na, Lemone galima nueiti apsižiūrėti. Aš lankęs Antakalnio ir Banginio Lemonus, tai ir ten ir ten treniruokliai nebuvo nauji. Bet vertėtų pačiam įvertinti, gal sąlygos tenkintų? gal dabar naujai atidaromuose geriau nei senesniuose… 🙂

      Atsakyti
  2. Na, aš dabar ilgam susimokėjęs (skrudžas esu, kai ilgam imi žymiai pigiau) kitame, o ir šiaip man tame kitame visai patinka. O mačiau reklamą iškabino People, kad pirmas mėnuo Žirmūnuose nemokamai.

    Atsakyti
    • Aha, nemokamai, bet tik 500 pirmų klientų, ir berods tiems, kurie ima brangiausią narystę. Aš susimokėjau iš kart visą sumą, nes irgi biškį prie skrudžo esu 😀

      Atsakyti

Parašykite komentarą