Xiaomi naujienos #4

Praėjusi savaitė Xiaomi naujienų fronte buvo gan rami, todėl prie keleto pristatytų naujų produktų pridėjau ir vieną senesnį, kuris gali pasirodyti įdomus 🙂

Kuprinė kompiuterinių žaidimų mėgėjams

Kai Xiaomi pristatė savo išmanųjį telefoną Mi MiX 2S taip pat pranešė ir apie naują Mi Geek kuprinę žaidėjams. Kuprinė jau yra parduodama nuo balandžio 16 d. Tik nei Aliexpress, nei Gearbest parduotuvėse jos dar nėra. 

Kad kuprinė skirta žaidimų mėgėjams, galima suprasti iš jos futuristinio dizaino. Gatvėje su tokia kuprine išsiskirti bus labai lengva. Mi Geek kuprinė pagaminta iš kieto audinio, yra atspari drėgmei. Į ją gali tilpti iki 15,6 colių nešiojamas kompiuteris, taip yra kišenėlės ausinėms, akiniams nuo saulės, pelei, USB raktams ir atminties kortelėms. Xiaomi kuprinę gamino bendradarbiaudama su kuprinių, lagaminų ir visokių kitokių krepšių gamintoju 90Fun, kurie jau tikrai žino, kokia turi būti patogi kuprinė.

Televizorius Mi TV 4S

Xiaomi pristatė 4 kartos televizorius. Televizorių bus galima pasirinkti įvairių dydžių – nuo 32 colių (80 cm) iki 65 colių (165 cm). Ir kainos svyruos nuo 999 juanių (129 eurai) iki 9999 juanių (1291 eurai). Taigi su ketvirtąja karta prasidėjo biudžetinių televizorių gamyba.

Naujojo telvizoriaus ekrano skiriamoji geba yra 1366×768 taškų. Ekrano atnaujinimo dažnis yra 60 kadrų per sekundę, matricos atsako trukmė  8,5 ms, o žiūrėjimo kampas – 178 laipsnių. Televizoriuje taip pat įmontuotas 4 branduolių Amlogic T962 lustas su Mali-450 MP5, 1 gigabaitas RAM ir 4 gigabaitai vidinės atminties. Yra 2 USB jungtys, 2 HDMI  lizdai ir LAN. Televizoriuje taip yra 10 vatų garsiakalbiai, o energijos sunaudos – 50 Wh/h.

iHealth gliukometras

Nežinau kiek kainuoja analogiški kitų gamintojų gliukometrai, tačiau šis kainuoja 27 eurus ir be visa ko yra išmanus. Jį nusipirkti galima iš čia. Gliukometras yra labai mažas, prie telefono jungiasi 3,5 mm ausinių jungtimi. Ant jo užlašinus kraujo lašą, gliukozės kiekis kraujyje bus nustatomas per 5 sekundes. Tai realiai labai greitai, nes NKC kol nustato hemoglobiną, tai reikia laukti bent porą minučių.

Parašykite komentarą