Xiaomi naujienos #3

Informacijos pluoštelis apie naujus Xiaomi gaminius – nuo baldų iki žaidimų telefonų.

Blackshark žaidimų telefonas

Xiaomi remiama Black Shark žaidimų kompanija paskelbė kurianti pirmąjį Black Shark žaidimų telefoną. Telefonas bus 161,6×75,4×9,25 mm ir svers 190 g. Iš priekio telefonas atrodys, kaip įprastas išmanusis telefonas, tačiau telefono nugarėlės dizainas bus išskirtinis – primenantis sportinio automobilio dizainą ir su žalia S raide dangtelio viduryje.

Black Shark telefone bus 5,99 colių InCell ekranas, palaikantis Full HD+ skiriamąją gebą (2160×1080) ir DCI-P3 spalvų gamą. MEMC technologija užtikrins tolygesnę vaizdo kokybę žaidžiant žaidimus. Telefono ekrano apačioje esantis „Namų” mygtukas bus su pirštų atspaudų jutikliu. Snapdragon 845 procesoriaus aušinimu rūpinsis daugiasluoksnė aušinimo sistema, kuri sukurta didelio šiluminio laidumo vario lydinio pagrindu, su nanokompoziciniu grafitu ir skysčio aušinimu. Teigiama, kad tai sumažins prietaiso temperatūrą 8 laipsniais. Nors kiti šaltiniai sako, kad Snapdragon 845 ir taip nelenkęs kaisti, tai ši vandeniu aušinama sistema realiai gal tik pasipuikavimui skirta.

Black Shark žaidimų telefono bazinis modelis bus 6 GB RAM ir 64 GB UFS 2.1 atminties, o galingiausias variantas – 8 GB RAM ir 128 GB UFS 2.1. Telefone bus 4000 mAh baterija, kuri palaikys Quick Charge 3.0 greito įkrovimo technologiją. Galingesnio modelio kaina bus apie 540 eurų, silpnesniojo apie 450 eurų. O kad būtų patogiau žasiti, už 25 eurus su telefonu bus galima įsigyti Shark GamePad kontrolerį.

 

Odinis laisvalaikio fotelis

Maždaug 250 eurų vertės fotelis galės prisitaikyti prie įvairiausių žmogaus kūno padėčių – jame bus patogu ir sėdėti, ir miegoti. Pereiti nuo vieno prie kito fotelio padėties režimo bus galima tiesiog paspaudžiant mygtuką. Fotelis įkraunamas bus USB jungtimi, jo matmenys 90x96x103cm, svers 43kg.

QBORN automobilinė sėdynė vaikams

Xiaomi išleis „QBORN” vaikišką sėdynę, kuri 2016 m buvo apdovanota „Red Dot” apdovanojimu už dizaino koncepciją. „QBORN” sėdynėje naudojamas toks pats penkių taškų saugos diržas kaip ir F1 lenktyniniuose automobiliuose. Ji bus reguliuojamo aukščio, todėl bus tinkamas įvairaus amžiaus vaikams. Sėdynei pagaminti naudojamas kvėpuojantis, antibakterinis ir ugniai atsparus audinys. Kaina apie 140 eurų.

2 komentarai apie “Xiaomi naujienos #3”

Parašykite komentarą