Sporto klube būna ir fainų akimirkų

Šiandien nuėjau į Gym+ pasportuoti ir, laimei, žmonių nebuvo per daug – kone ideali diena rimtai treniruotei. Krūtinės ir rankų treniruotę paskutinį kartą dariau prieš dvi savaites, tad šiandien tikrai pajutau krūvį.

Visgi, nefaina, kad ne visada pavyksta Gym+ tinkamai pasportuoti – kenčia rezultatai. Kita vertus, mano tikslas ne būti raumenų kalnu, o bendras atletiškumas, tad gal ir nėra blogai kartais paįvairinti treniruotes minant dviratį ar bėgiojant takeliu.

Beje, anksčiau mintis bėgioti ar minti dviratį sporto salėje man kėlė didžiulį nuobodulį. Visgi, neseniai sugalvojau genialų sprendimą – pasistatau telefoną priešais save ir žiūriu mėgstamo serialo seriją. Šis būdas padeda nukreipti mintis nuo nuovargio ir laikas prabėga nepastebimai.

Ai, o šiandien sulaukiau labai faino gesto. Gulėjau ant suoliuko ir spaudžiau paskutinius pakartojimus su 22,5 kg hanteliais, jėgos jau buvo beveik pasibaigusios, rankos pradėjo leistis žemyn… Ir staiga iš už nugaros prišoko vaikinas ir šiek tiek prilaikė man rankas, padėdamas atlikti paskutinį pakartojimą.

Toks netikėtas gerumas ir palaikymas iš nepažįstamo žmogaus be galo pradžiugino ir įkvėpė. Smagu matyti, kad sporto salėje tvyro ne tik konkurencija, bet ir bendruomeniškumo jausmas.

Parašykite komentarą