Prasapnavau gerą gabalą ir kitos muzikos

Kadangi man nuolat spengia galvoje, kitaip sakant turiu tą vadinamąjį tinitą, tai kad spengimas ausyse ne taip erzintų, eidamas miegoti įsijungiu tyliai muziką. Tada ne taip dėmesį į jį kreipiu ir tampa lengviau užmigt.

Ir šiandien, paryčiais jau beveik išsibudinęs iš miegų „išgirdau” kažkokį gerą gabalą (neprisimenu kokį, tik prisimenu, kad tuo metu jis man labai patiko 😀 ). Ir, tiesą sakant, dabar nesuprantu ar tikrai jį girdėjau, ar susapnavau, kad girdėjau. Tuo metu jaučiausi tik dalinai sąmoningai – pusiau miegantis, todėl nesugebėjau pasakyti savo išmaniajai kolonėlei „Ok Google, add this song to favorites”.

O Spotify leistų dainų istorijos, lyg irgi neturi, arba nežinau kur ieškoti… Per tinklalapį prisijungus lyg ir nėra…

Muzikinis žaidimas darbe

Darbe žaidžiame tokį muzikinį žaidimą: Praėjusios savaitės laimėtojas sugalvoja temą naujai savaitei. Tada visi į tą temą siūlome savo dainas, o penktadienį praklausom visas pasiūlytas ir padalinam taškus: 3,2 ir 1. Laimėtojas galvoja temą kitai savaitei ir t.t. tai šios savaitės tema: „Prancūziškos dainos”. Galvojau gal ką nors iš senesnių dainų įmest, tokių labiau ikoniškų kaip kad šita:

Bet teismui atidaviau šitą:

Paskutiniu metu sunkiau sekasi laimėti tame žaidime. Bet patinka jis man, nes kartais labai įdomių muzikinių atradimų pasitaiko. Pavyzdžiui kartą tema buvo „Dainos ne lietuvių ir ne anglų kalba”. Tai pagalvojau kiniečių roko grupių paieškoti. Bet beieškodamas atradau Mongolų roko grupę – „The HU” ir ši daina man labai patiko:

Sportas

Na, o vakare, tradiciškai antradieniui, ėjau sportuot. Buvau gerai nusiteikęs ir kupinas jėgų, bet pristabdė šiuo metu vartojamų vaistų (apie juos šiek tiek daugiau rytojaus įraše) šalutinis poveikis – pajutau neįprastus širdies dūžius. Todėl dirbau formos palaikymo režimu.

Sportuojame kartu su Indre, ji baigusi sporto mokyklą ir kartais pažiūri ar aš teisingai pratimus atlieku. Praėjusį kartą gavau pastabų, kad keldamas štangą link smakro, per aukštai pakeliu alkūnes. Tai šiandien Indrė pagyrė, kad šį pratimą jau atlieku teisingai – alkūnes pakeliu iki tinkamo lygmens 🙂 Ačiū Indrut :*

2 komentarai apie “Prasapnavau gerą gabalą ir kitos muzikos”

Parašykite komentarą