Sugrįžau :)

Keletą mėnesių jau buvau uždaręs šį blogą, perkėlęs į visus įrašus į wordpress.com duodamą nemokamą blogą, ir pasilikęs tik savo ksi.lt domeną. Galvojau, kad jau nebenorėsiu rašyti, nes jau ir minčių nebūdavo, tikėjausi, kad apsiribosiu tik youtube filmukų kūrimu…

Bet praėjo keli mėnesiai ir kilo noras savo Notion’e susikurti skyrelį dienoraščio rašymui. Tai gavosi, kad vėl pradėjau rašyti dienoraštį, gal jau kokį ketvirtą kartą. Ir rašau jį kasdien jau beveik du mėnesius. Tai visgi trūksta rašymo mano gyvenime.

Kadangi jau randu ką dienoraštyje rašyti, tai pamaniau, kad rasiu ir bloge. Todėl susiradau pigų hostingą ir nusprendžiau vėl atgaivinti ksi.lt ir kiek pakeisti jo formatą. Dabar jis nebus vien tik apie tech dalykus, o labiau bus tas tikrasis blogas – internetinis dienoraštis, kuriame rašysiu tai, ką rašau ir savo dienoraštyje, tik su kiek mažiau asmeniškumų 🙂 Taigi čia bus toks labiau rašymas dėl savęs, taip kaip man patinka 🙂

O kas gi naujo per tą laiką įvyko kol nerašiau?

  • Įsimylėjau. Čia va kartu su Indre plaukėme baidarėmis Varėne
  • Ėjau Camino Lituano. Bet palūžau po kelių dienų.
  • Nusipirkau naują dviratį – gravelį. Ir su juo daug kilometrų numyniau. Per vasarą berods, virš 2000 km. Čia va irgi nufilmavau pravažiavimą su juo.
  • Turėjau veido nervo paralyžių. Gaila nei nuotraukos iš to laiko turiu nei video. Bet buvo įdomi patirtis, kai porą savaičių pusė veido veikė vienaip, pusė kitaip ir teko saujomis gerti Prednizaloną visą savaitę.

Tai gal esminių dalykų tiek įvyko. Sudėjus visus metų įvykius, tai tikrai neeiliniai metai buvo 🙂

Tai vat, tikiuosi, kad pavyks rašyti dažnai, stengsiuosi gal net kasdien, nors gal kartais ir po nedaug, bet stengsiuosi 🙂

P.S. Tą nuotrauką viršuje sugeneravo Adobės AI modelis Firefly2 pagal raktažodžius „Gitanas Nausėda with dress” 😀

6 komentarai apie “Sugrįžau :)”

  1. Auč, Prednizalonas, girdėtas, lyg anksčiau veterinarai išrašinėdavo seniems šunims. Rimtas reikalas, gerai, kad ilgai vartot neprireikė. Buvo kokia priežastis aiški to paralyžiaus ar iš niekur nieko?

    Atsakyti
    • Kaip pasakojo neurologas, jei gerai pamenu, tai kažkada mano imunitetas susidorojo su herpio virusu, o paskui veido nervo šaknelę irgi palaikė tuo virusu, ir užblokavo. Tai va taip ir aptirpo pusė veido. Tai 7 tabletės Prednizalono ryte, 7 per pietus. Ir taip 7 dienas. Jos ten lyg ir prislopina imunitetą, ir tada viskas atsistato.

      Atsakyti

Parašykite komentarą