Pabudau nuo sirenos

Naktį iš miegų pakėlė sirenos rėkimas. Praplešiu akis, girdžiu kaukia baisiausiai, raudonai mirksi Mijia’os Gateway’aus šviesa.

Išlipu iš lovos, nueinu išjungti, žiūriu vonios kambaryje bala. Pasirodo suveikė water-leak sensorius. Jis pas mane padėtas šalia unitazo bakelio, nes nuo seno turiu nerimą, kad su juo gali kilti problemų.

O jų jau yra buvę. Ankščiau naudojau Lietuviškus vandens vožtuvus. Tai per mėnesį man jie gal du yra sugedę. Tada nuėjau ir nusipirkau brangiausią (gal ir geriausią) kokį tik tuo metu turėjo „Senukai”. Tarnavo jis patikimai kelis metus. Kol prieš kokį pusmetį jau yra tekę pastebėti, kad varva, bet nuleidus unitaze vandenį, jis susitvarkė iki šios nakties.

O problema bakelyje yra ta, kad vandens nuleidimo mechanizmo perteklinio vandens nubėgimo vamzdelio viršus yra aukščiau, nei mano bakelio skylė skirta prijungti vandens vožtuvui (jos yra dvi – abejose bakelio pusėse – per vieną vanduo ir pajungtas, o kita tiesiog nenaudojama), tai per tą skylę vandens perteklius ir bėga.

Tai ir dabar vandenį nuleidau, sensorių nustūmiau toliau nuo balos. O juokingiausia tai, kad kai pabudau tokiu būdu, iš karto nesupratau kas vyksta 😀 todėl išjungęs sireną, minimaliai apsitvarkęs, nuėjau pasiklojau lovą, ir tada į vonią skustis… Žodžiu, pradėjau normalią ryto turtiną 😀

Besiskutant pradėjo busti sąmonė ir žvilgtelėjau į laikrodį – 1:40 😀 nu jo, galvoju… Tai pabaigiau skutimąsi, vėl pasiklojau lovą ir toliau miegot 😀

O ryte ateinu į vonią – dar didesnė bala. Pasirodo vožtuvas šį kartą sugedo rimčiau. Teks keisti…

2 komentarai apie “Pabudau nuo sirenos”

Parašykite komentarą