Konsultantas ir kaimynai

Indrės kaimynė radusi tą knygutę savo pašto dėžutėje, ją padėjo ant palangės. Reiškia knygutė ne jos, greičiausiai ne ji ir lipduką (prašymą nemesti reklamų) nudegina. Bet vakar pašto dėžutėje Indrė rado naują keistą radinį.

Maždaug vizitinės kortelės dydžio, apsitrynus, su kažkokiom citatom, lyg iš biblijos… Nu irgi ne šiaip visiem platinta kortelės kopija, o kažkas tarsi iš piniginės išsitraukė ir įmetė… Na, nusimato man ten įdomus gyvenimas, kai persikraustysiu 🙂

Šiandien dar paskambino iš „Penki” konsultantas dėl interneto sutarties pratęsimo. Jo bendravimas paliko labai gerą įspūdį. Pasiūlė pratęsti sutartį dviems metams, paklausė ar ir toliau gali siųsti naujienlaiškius, paklausė ar 5G interneto nereikia… Dar paklausė kokią televiziją žiūriu, kai pasakiau, kad Go3, tai pasakė, kad ir jie analogišką turi, ir cituoju: „… jei kada nors norėsit keist, tai turėkit omeny, kad ir mes turim televiziją, kuri veikia per aplikaciją”. Ir viskas taip paprastai, supratingai, be jokio įkyrumo ar bandymo įsiūlyti, nu labai patiko pokalbis.

5 komentarai apie “Konsultantas ir kaimynai”

  1. Laukia detektyvas 😆 bet tau jau ne pirmą kartą taip, kažkada sakei, kad ir maloniai bendravo. 😁 Man tai nesąmonių prikalbėjo…

    Atsakyti
  2. Pasileidėlis be vestuvių atsikraustė gyvent ir dar stebisi, kad dori kaimynai biblijos citatas apie palaidą gyvenimą mėto. Nori išgelbėt tave nuo degimo pragare, gal dar spėsi išsigelbėt susipratęs, ką darai.

    Atsakyti

Parašykite komentarą