Dodo Pizza – Dodo

Visai neseniai Vilniuje atidaryta nauja picerija – „Dodo Pizza„. Šios picerijos reklamą pamačiau facebook’e, kur vyko žaidimas „Laimėkite picų abonementą visiems metams!”. Mane labiau sudomino ne pats žaidimas, kiek žinia, kad Vilniuje atsiras nauja picerija. Iš karto atsidariau ir picerijos interneto tinklalapį, nes buvo įdomu sužinoti, ar ši picerija pristatinės picas į namus.

Ir štai mane nudžiuginęs tekstas „Dodo Pizza“ specializacija – pristatymas. Mes garantuojame picos pristatymą tiesiai iš krosnies per 60 minučių nuo užsakymo. Jeigu mes pavėluosime, jūs gausite dovanų kuponą didelei picai. Ir tai ne reklaminis triukas. Tai tiesa!” Skamba kaip rinkiminiai pažadai, bet tai tik dar labiau paskatino mane tai išbandyti. Dodo Pizza yra įsikūrusi Antakalnyje, šalia „Šilo tilto”, ir  kadangi deklaruoja pristatymo laiką iki valandos, pristatymo zoną apriboja (Žirmūnai, Antakalnis, Šnipiškės, Senamiestis, Baltupiai). Todėl man baisiai pasisekė, kad gyvenu visai netoli picerijos.  Beje, pristatymas, bent jau šiuo metu, yra nemokamas!

Tinklalapio dizainas neperkrautas nereikalingais elementais, tačiau jame yra visos reikalingos funkcijos: galima picą pasirinkti naudojantis filtrais, yra krepšelis, todėl picai užsakymą galima pateikti ir internetu. Tinklalapyje yra netgi galimybė matyti, kaip dirba picajolos, mat Dodo Pizza virtuvėje turi įrengtas web kameras. Paspaudus ant picos galima pamatyti jos dydį, svorį, kalorijas ir makronutrientų skaičių t.y. kiek baltymų, angliavandenių ir riebalų yra picoje. Tačiau šiuo metu kalorijų skaičiuoklė veikia netiksliai (mažiausia pica turi daugiausia kalorijų).

Tinklalapyje galima pasirinkti ne tik picas, bet ir kitus patiekalus, pvz. firminį Dodo Pizza užkandį – Dodsterį, kuris iš pažiūros panašus į buritą (Mocarela sūris, vištienos filė, švieži pomidorai, pagardinti padažu „Ranch“, susukti į ploną kvietinį paplotį ir apkepti krosnyje.). Taigi picerijos tinklalapis puikus, ir tik pateikiant užsakymą pastebėjau vieną trūkumą – pirkinių krepšelis yra, bet apmokėjimas priimamas tik grynais pinigais. Nei internetu, nei kortele atsiskaityti nepavyks. Užsakant taip pat reikia nurodyti ir kokia kupiūra atsiskaitysi, kad picų išvežiotojas jau būtų pasiruošęs grąžą.

Išbandymui pasirinkau didelę (35 cm) „Dodo” picą (Pomidorų padažas, kumpis, saliamis, paprikos, mocarelos sūris, pomidorai, pievagrybiai). Užsakymą pateikiau 16:08 o jau 16:39 pica buvo pas mane. Taigi pristatymo laikas tikrai geras.

Tik paėmęs į rankas picos dėžutę pagalvojau apie „Jurgio ir drakono” piceriją, nes paskutinį kartą tokią karštą picą gavau būtent iš ten – pica buvo tokia karšta, kad net sunku buvo išlaikyti rankose. Atidarius dėžutę, vaizdas taip pat geras – ingredientai tvarkingai pasiskirstę po visą plotą, picos kraštas storas ir apskrudęs. Nors Dodo Pizza niekur nenurodo, kad kepa itališkas picas, tačiau jo panašios būtent į tokias.

Picos skonis – puikus! man ypač patiko picos pado skonis – storas, traškus, atrodo būtent toks koks ir turi būti. Nori nenori, bet mintyse šią picą pradedi lyginti su Jurgio ir drakono pica. Ir tiesą sakant, sunku pasakyti kuri geresnė.

Taigi netoliese Visa Pica įsikūrusi Dodo pica, manau, pasiims didžiąją dalį jos klientų, nes Dodo picos milijoną kartų geresnės. Rekomenduoju šią piceriją išbandyti ir jums. Taip pat su pica gavau ir daugkartinį nuolaidos kodą, kuris galios iki  2017.07.13. Todėl juo dalinuosi ir su jumis. Picą užsakinėdami internetu įveskite šį kodą 201713 ir už picą mokėkite 1,5 euro mažiau.

5 komentarai apie “Dodo Pizza – Dodo”

  1. Nusiviliau Antakalnio g Dodo pizza ,nes uzsisakeme pica pasake po 10min ,pralaukem 25min neapsikentus nuejau paklausti tai kur musu pica ,paaiskino kad ji neuzsakyta.
    Suprantu kai buna daug zmoniu ,bet si karta buvo tik keli zmones.

    Atsakyti

Parašykite komentarą