Roidmi 2S – pirmas mano gadget’as automobiliui

Kaip jau pastebėjote, mėgstu visokius įrenginius, kurie palengvina gyvenimą namuose, ar šiaip yra kokie nors įdomūs. Bet vat savo automobilyje kol kas jokio kiniško žaislo dar neturėjau. Todėl buvo tik laiko klausimas kol kas nors jame atsiras. Pirmuoju tokiu įrenginiu tapo Roidmi 2S

Roidmi 2S

Roidmi 2S – (jei neklystu) tai dar vienas Xiaomi gaminys. Savo išvaizda jis nesiskiria nuo tų visų automobiliuose naudoti skirtų USB įkroviklių, kurie kišasi į cigarečių pridegėjo lizdą, tačiau turi dar porą labai naudingų funkcijų.

Žinote tuos aparačiukus, kurį įkišus į tą patį cigarečių pridegėjo lizdą, ir senoje automobilio radijoje sugavus reikiamą dažnį, galima iš USB klausytis muzikos? tai Roidmi 2S veikia panašiai: telefone įjungi bluetooth ir suporuoju su Roidmi 2S, parsisiunti į telefoną apps’ą jame nusistatai kokį nori dažnį, tą dažnį nustatai radijoje. Tuomet telefone paleidus muziką, jį gros per automobilio kolonėles. Atsiliepti į skambučius taip pat galima, nes jame yra įmontuotas mikrofonas.

Roidmi 2S

Išbandžius Roidmi 2S jis veikė tikrai puikiai. Jo signalą sugavo net radija su sugedusia antena, nes daugiau jokių stočių jai sugauti nepavyksta, o šituo viskas puikiai. Pokalbiai taip pat vyko labai sklandžiai. Vienintelis minusas, kad jis nelabai tinka mano senutėje Audi A4. Įkišus jį į lizdą, dar reikia įkišti sulankstyto popieriaus, kad jis stabiliai būtų. Nežinau, naujesnėse mašinose, gal tie lizdai siauresni ir jis tiktų geriau. Na, bet man čia nedidelis trūkumas.

Primenu, kad pirkdami AliExpress galite sutaupyti. Daugiau info apie tai čia.

 

3 komentarai apie “Roidmi 2S – pirmas mano gadget’as automobiliui”

  1. Aš tai žmonai esu nupirkęs Jabra laisvų rankų įrenginį kalbėtis telefonu. Pas mane mašinoje gamyklinis, tai aš baldelinu kaip man patinka. Ten iš tų Jabrų kol išrinkau labiausiai tinkantį, teko keisti, nes buvo modelis, kad reikia kiekviena kartą įlipus rankom įjungti, bet po to radau, kad automatiškai įsijugia. Po to atsiuntė su lenkiškai įgarsintu viskuo, tai eee, nelabai, bet pagoolinus updatinau firmware į anglišką ir, žodžiu, žmona nesinaudoja 🙂 Net nežinau kodėl. Na, jį reikia kartą per mėnesį įkrauti arba laidus kaip nors išvedžioti, nes tvirtinasi ant veidrodėlio, tada mikrofonas prie pat veido, kokybė labai gera. Mano manymu nesunku karts nuo karto pakrauti, bet matyt žmonai sunku, nemato privalumų mašinoje tureti laisvų rankų įrangą. Mano mašinoje tai ir balso atpažinimas, sakau „Mama” ir skambina mamai, jėga.

    Atsakyti

Parašykite komentarą