Pizza Hut – Super Supreme

Pizza Hut (Picos pastogė) atsirado 1958 Kanzase ir dabar tai yra didžiausias picerijų tinklas pasaulyje. Lietuvoje Pizza Hut picerijų yra tik keletas, o į namus picerija maistą pradėjo vežti tik dabar. Todėl tai pamatęs nieko nelaukiau ir iškarto užsisakiau.Pati picerija jau keletą metų yra įsikūrusi PC „Ozas”, tačiau ten besilankydamas niekaip jos nepastebėdavau. Picerija turi ir interneto tinklalapį, bet jo man atidaryti nepavyko – panašu, kad jis neveikia. Todėl daugiau paskaitinėti apie piceriją pavyko tik facebook puslapyje.

Užsakymą picai, kaip jau įprasta, pateikiau per foodout.lt puslapį. Visos picos nuotraukose atrodo labai skaniai, todėl teko rinktis tą, kuri turi daugiausia ingredientų. Tokia man pasirodė „Super Supreme” (Picos padažas, sūris, saliamis, kumpis, svogūnai, paprika, pievagrybiai, kiauliena, jautiena, alyvuogės).

Užsakymą pateikiau 15:42 ir gavau SMS, kad pica mane pasieks maždaug per 1 valandą. Tačiau praėjus valandai, gavau kitą SMS, kad pristatymas gali vėluoti 25 min.

Pizza Hut

Durų skambutis suskambo 17:22 – pristatymo laikas labai prastas. Antrą kartą gyvenime picą pristatė mergina. Jauna, nedaugiau 20 metų panelė atsiprašė, kad užsakymas vėluoja ir informavo, kad sumaišė užsakymus, todėl mano, kartu su pica užsakytą gėrimą, atidavė kažkam kitam. Kaip beje ir vieną iš padažiukų (užsakiau du, gavau vieną). Tikriausiai, tai buvo pirmoji ar viena iš pirmųjų jos darbo dienų. Panelė pasirodė labai faina, todėl jos atsiprašymus palydėjau šypsena ir patikinimais, kad nepykstu ir suprantu ir nieko čia tokio, žodžiu – kam nepasitaiko. Vėliau iš foodout sulaukiau skambučio, dėl problemos sprendimo. Paskambinusi mergina informavo, kad gali arba grąžinti sumokėtus už gėrimą pinigus arba atsiųsti 15% nuolaidos kodą. Aš, žinoma, pasirinkau nuolaidos kodą.

Taigi apie picą. Pica atkeliavo 30 cm dydžio, didesnių užsakyti ir nebuvo galima, o kita vertus vienas didesnės neįveikčiau, nes čia ne šiaip pica, o storapadė. Kadangi pica pas mane keliavo ilgai, todėl jau ir tikėjausi, kad ji nebus karšta. Ji buvo tik vos vos šilta. Pica man pasirodė graži, išvaizda gal kiek priminė tas vaikystėje keptas picas, kur nusipirkęs parduotuvėje batoninių picos pagrindų ir juos apkrovęs tuo ką randi šaldytuve, dedi į mikrobangę.

Picos skonis taip mane nuvylė. Apžiūrėjęs foto Pizza Hut facebook puslapyje pamačiau, kad jos kepamos ne šiaip paguldytos krosnyje, tačiau įdėtos tarsi į keptuvę. Panašu, kad tos keptuvės prieš kepimą patepamos aliejumi, nes mano picos pagrindas aliejaus įsigėręs buvo šiek tiek per daug. Tas labiausiai skonį ir sugadino. Beje padažo indelio dydis – apgailėtinas. Padažo vargiai užteko vienam picos gabaliukui. Dar suprasčiau, jei tokį indelį pridėtų nemokamai, bet jis kainuoja 40 ct.

Taigi, Pizza Hut man nepatiko, todėl nemanau, kad dar kada nors šias picas užsisakinėsiu.

Parašykite komentarą