Viva pizza – Verona

Viva pizza man visai negirdėta picerija. Ir ne veltui, nes ji įsikūrusi Perkūnkiemyje, o jame aš lankausi itin retai. Na, konkrečiau, tai kokį kartą esu ten buvęs, dar studijų laikais, kai sugalvojau kolekcionuoti monetas ir važiavau pirkti 1925 metų dviejų litų (du litu) monetos. Tas buvo jau gal prieš kokius 8 metus ir Viva pizza jei ir ten kur nors mačiau, tai prisiminti neįstengiu. Greitai bėga tas laikas, kai pagalvoji.

Viva pizza turi savo tinklalapį. Iš pirmo žvilgsnio atrodo visai neblogas, bet kai pradedi spaudinėti pastebi, kad daug kas neveikia. Pvz.: yra nuorodos į Viva Sushi, Viva Cafe ir Viva Wok, bet iš jų produktai sukelti tik į Viva Sushi, kiti du tušti. Yra prekių krepšelis, tačiau susidėjus produktus į jį ir paspaudus mygtuką „Susimokėti”, atsiranda pranešimas, kad užsakymai nepriimami. Žodžiu tinklalapis iki galo nesutvarkytas.

Užsakymą pateikiau 15:55, užsisakydamas picą „Verona” (Marinara padažas, sūris, faršas, šoninė, svogūnai, marinuota paprika). Pateikus užsakymą gavau SMS žinutę, kad pica mane pasieks per 1,5 valandos. Beje šį kartą už picą sumokėjau naudodamasis Paysera. Nerealiai patogus būdas apmokėti – užsakinėdamas nurodai, kad mokėsi per Payserą, telefone įsijungi Payserą programėlę ir su ja nuskenuoji kompiuterio ekrane esantį QR kodą. Viskas, gali ramiai laukti picos.

Viva pizza

Pica mane pasiekė 17:35. Žiūrėk kaip nori, bet 1 h 40 min. pristatymo laikas tikrai per ilgas. Pica mane pasiekė šiek tiek palankstytoje dėžutėje ir tiek vos vos šilta. Na, šilta ji išliko tik kol suvalgiau pirmąjį jos gabaliuką.

Deja picos skonis labai nesužavėjo. Pica buvo pakankamai blanki – visų produktų skonis silpnas, tarsi būtų nenaudoję jokių prieskonių. Džiugina tik tai, kad picoje nepagailėta pačių priedų – ji pakankamai soti. Taip pat picos kaina nėra „išpūsta” kaip kokios Fokus picos.

Taigi ši pica gan vidutiniška. Ir nors pasirinkus kitą šios picerijos picą jos skonis galėtų būti ir geresnis, nemanau, kad dar ją kada nors užsakinėsiu. Už panašią kainą Vilniuje galima rasti picerijų, kurios iš karto pristato gerą produktą.

Parašykite komentarą