Atsinaujinęs Impuls+

impuls

Po ilgesnio laikotarpio apsilankiau atsinaujinusiame Impuls+ sporto klube. Labiausiai nudžiugino nauji „išmanieji” treniruokliai. Praktiškai ant visų treniruoklių galima pastebėti lipdukus su QR kodais ir ženkliuku reiškiančiu, kad jame yra NFC.

20150111_145354

Pirmiausia į telefoną reikia parsisiųsti programėlę „LF connect”. Tuomet prilietus telefoną prie nurodytos vietos ar nufotografavus QR kodą, telefone įsijungia video, kuriame pademonstruojama, kaip taisyklingai su juo atlikti pratimus. Visame Impuls’e veikia nemokamas Wi-Fi, tai nereikia jaudintis dėl išnaudotų interneto duomenų mokomųjų filmukų žiūrėjimui. Taip pat treniruokliai patys skaičiuoja kiek kartų atlieki pratimą, bei kiek tam sugaišti laiko. Neatliekant pratimo 5 sekundes įsijungia laikmatis, kuris skaičiuoja poilsio tarp serijų laiką. Pastaroji funkcija man itin naudinga, nes ne visada pavykdavo įžiūrėti sieninius laikrodžius.

0 komentarų apie “Atsinaujinęs Impuls+”

    • Kad be 55 Eur, jokiam, arti manęs esančiam, sporto klube dabar narystės negausi… o Impulsas, man kainuoja tik keliais eurais brangiau. Kadangi lankysiu tik kelis mėnesius, tai galiu sau tą leisti.

      Atsakyti

Parašykite komentarą