Nuomos pinigai

Na štai, pirmadienį oficialiai tapau nuomotoju! Sutartis pasirašyta, raktai perduoti, pirmasis nuomos mokestis ir depozitas jau kišenėje. Supratau, kad geriausia šiuos pinigus būtų nukreipti į investicijas, kad jie tiesiog negulėtų sąskaitoje.

Finansų valdymas man labai įdomi tema, todėl kas mėnesį dalį algos skiriu akcijų pirkimui, dar šiek tiek atidedu trečios pakopos pensijų fondui, o iš terminuoto indėlio gautas palūkanas investuoju į P2P paskolas. O štai pinigus, gautus už buto nuomą, nusprendžiau skirti Swedbank Robur fondams.

Kodėl toks pasirinkimas? Na, kai ateis laikas mokėti VMI mokesčius už nuomą, manau, bus paprasčiau nusiimti reikiamą sumą iš paaugusio investicinio fondo, nei pardavinėti akcijas. Akcijas pardavinėti būtų gaila… 🙂 Žinoma, ateityje norėčiau didinti ir į akcijas investuojamą sumą, tad galbūt teks šiek tiek peržiūrėti savo strategiją. Bet kol kas planas aiškus!

Tiesa, susidūriau su viena problema – mano biudžeto stebėjimo sistema ėmė ir sugedo! Power BI nebegali prisijungti prie mano Raspberry Pi įdiegtos MariaDB duomenų bazės. Nors nieko nekeičiau, staiga atsirado klaida dėl prisijungimo duomenų… Bandžiau viską, ką galėjau sugalvoti, bet niekas nepadeda.

3 komentarai apie “Nuomos pinigai”

Parašykite komentarą