Būsiu landlordu

Laikas lekia greičiau nei vėjas! Po persikraustmo pas Indrę, praėjo jau daugiau nei du mėnesiai. Prieš persikraustant, maniau, kad butą išnuomosiu kuo skubiau, bet šitas procesas užsitęsė.

Pirmiausia, tai buvo sunku prisiversti sutvarkyti butą. Žinojau, kad bus daug su tuo vargo, tai kažkaip ir vengiau. Galiausiai, pasirįžau ir su Indre paaukoję šeštadienį jį sutvarkėm.

Tada praėjo dar porą savaičių, kol prisiverčiau įkelti skelbimą į butų nuomos puslapį facebooke. Keista, bet buvo gaila tą padaryti. Jausmas buvo toks, lyg ketinčiau atiduoti dalelę savęs. Daug metų jame pragyventa ir atrodo lyg ir nesinorėtų, kažką kitą į jį įleisti… na, bet šiaip ne taip, paskatintas Indrės, peržengiau šitą barjerą ir skelbimą įdėjau.

Kai fb puslapio administratoriai patvirtino skelbimą iš karto pradėjau gauti žinutes. Daug kas pirmiausia klausė kainos, ir man atsakius, kuriam laikui dingdavo. Bet su vienu potencialiu nuomininku pavyko susitarti apžiūrai iš karto, tai pačiai dienai.

Apžiūrėti atvyko bachūrėlis su mergina. Jiems butas iš karto patiko, o man jie irgi pasirodė kaip patikimi žmonės. Tad paspaudėme rankas ir sutarėme, kad pirmadienį pasirašysime sutartį ir perduosiu raktus.

Taigi, kaip sako HonestFire.lt autorius, ir aš oficialiai tapsiu „landlordu”, o mano investicijų krepšelis pasipildys dar viena pasyvias pajamas generuojančia (350 eurų per mėnesį) investicija. Untu.lt mano butą vertina apie 89300 eurų, tad galima sakyti, kad gausiu beveik 4,7% metinių palūkanų. Aišku, atskaičius mokesčius, pelnas bus mažesnis, bet vis tiek neblogai!

2 komentarai apie “Būsiu landlordu”

  1. Nemačiau, gal ir faini žmonės, bet oj kaip galima apsigauti… 🤪 tikiuos bus viskas tvarkoje 😂

    Atsakyti

Parašykite komentarą