Kalėdiniai sausainiai

Ankščiau visai mėgau gaminti. Bet su Wolt’ų ir Bolt Food’ų atsiradimu, šitas mano pomėgis pasibaigė. Dabar jau gana retai kažką pasigaminu. Nors su Indre dar kartais savaitgaliais ką nors pasigaminam. Tai ir dabar kartu sugalvojom, kad artėjant šventėms reikia išsikepti Kalėdinių sausinių.

Tik jų kepimas, tai mus gavosi labai komplikuotas 🙂 Visi gruodžio savaitgaliai užimti, ir praktiškai nebuvo kada skirti laiko kepimui. Tai labai pasisekė, kad Indrė parduotuvėje pastebėjo parduodamą sausainių tešlą ir glaistą. Tokiam kepimui, kai reikia tik iškočioti tešlą, nereikia skirti per daug laiko, todėl tiko ir trečiadienio vakaras.

Tokius sausainius galima pavadinti „Plano B sausainiais” 🙂 ne toks experience’as koks galėtų būti, nu bet šventinei dvasiai pakelti taškų pridės.

O diena, tai šiandien prasidėjo įdomiai 🙂 Prabudau ryte tokioje maždaug būsenoje „Kas čia vyksta?”, matyt gerai įmigęs dar buvau suskambus žadintuvui. Išėjęs jau į lauką susivokiau, kad neturiu ofiso praėjimo kortelės, tai teko bėgti į namo jos pasiimti. Tada jau vos ne bėgte iki stotelės. Atbėgau dar laiku, bet 7 autobusas, niekada laiku neišvažiuoja, tai jau keliomis stotelėmis priekyje buvo. Teko laukt kito 10 min…

Darbe, tai jau visi šventinėmis nuotaikomis gyvena, t.y. ofisas pustuštis. Pas mus galima per savaitę dvi dienas iš namų dirbti, bet dar yra ir tokia dviejų savaičių nepertraukiamo darbo iš namų galimybė, tai panašu, kad daug kas ja į metų pabaigą ir pasinaudojo.

2 komentarai apie “Kalėdiniai sausainiai”

Parašykite komentarą