Kaimynų erzinimas

Kažkurį rytą eidamas į darbą atidarinėjau laiptinės duris ir jos man užkliuvo už kilimėlio, kuris guli laiptinėje. Kilimėlis vos ne pusės laiptinės aikštelės dydžio, ir kažkodėl vienas kampas užsilenkęs į viršų ir kliudo man atidaryti duris. Atrodo taip, kad kažkas čia tą kilimėlį iš kito aukšto atitempė, nes prieš tai jis toks tikrai nebuvo.

Tą dieną lėkdamas į stotelę aš tik jį pastūmiau, kad jis man leistų duris uždaryti ir taip palikau. Į stotelę aš išbėgu taikydamas atbėgti kokioms dviem minutėms ankščiau iki autobuso atvažiavimo. Tai nelabai tuo metu turėjau laiko aš ten jį kažkaip tvarkyti.

Grįžęs iš darbo aš tingėjau su juo kažką daryti daugiau, tai tik pasukau taip, kad man netrukdytų durų darinėti. Bet tas užlinkęs kampas gavosi į laiptų pusę. Kitą kartą eidamas vėl radau jį pasuktą, tai aš jį vėl apsukau, ir taip keletą kartų.

Šiandien grįždamas po darbų vėl radau pasuktą taip, kad man trukdytų. Tai aš ir vėl užsukau jį taip, kad kampas būtų į laiptų pusę. Įėjau į butą ir nusirenginėju striukę. Girdžiu atsidaro laiptinės lauko durys. Aš turiu įprotį, pažiūrėti pro durų akutę, jei stoviu prie durų ir girdžiu laiptinėje bruzdesius. Tai ir dabar pasižiūrėjau. Matau ateina kaimynė gyvenanti kažkur virš manęs, ir jau lieja pyktį: „Ir vėl apsuko, taigi trukdo praeiti, apverskit nors”. Ir tada paėmė ir vėl apsuko. Ir vėl taip, kad man trukdytų.

Ok, galvoju, jei jau trukdo, jei jau norėtum, kad būtų apverstas, tai kodėl nepaimi ir neapverti? 🙂 Tai dabar jau žinau kas man jį apsukinėja, žinau ką jis nervina ir pažiūrėsim kiek ilgai ji kentės, kol pati paims ir apvers jį 😀 Kartais būnu principingas… 😀

2 komentarai apie “Kaimynų erzinimas”

  1. Čia kaip aš su lapeliu ant pašto dėžutės. Kaimynams labai nepatinka, kad nenoriu gauti reklamų. 😅 jau laimiu, ilgą laiką nenuplėšia, tikiuos ir tau pasiseks laimėti! 😄

    Atsakyti

Parašykite komentarą