Anthony Robbins – Pažadinkite savyje MILŽINĄ

Šią knygą pradėjau skaityti maždaug prieš pusantrų metų. Perskaičiau kokį trečdalį, o tada atradau audioknygas ir taip apleidau ir nepabaigiau. Negerai palikti nebaigtus darbus, todėl jai atsiradus Audiotekoje, panorau ją užbaigti audio formatu.

Tiesa, šiai knygai buvau gavęs 49% nuolaidą, kuria pasidalinau ir su savo Instagram sekėjais. Jei norite ir jūs didesnių nuolaidų knygoms – sekite mane Instagrame ir ten rašykite pageidavimus:)

Pažadinkite savyje MILŽINĄ – stipri knyga. Kai kitų autorių knygose, analogiškomis temomis, pilna motyvacinių kalbų, kurios turėtų uždegti tavyje norą kažką daugiau padaryti su savo gyvenimu, nei darei iki šiol, tai šioje knygoje pateikiama kur kas daugiau.

Knygoje Anthony Robbins’as ne tik pasakodamas įvairias žmonių istorijas leidžia tau suprasti, kad ribos yra tik mūsų galvose, bet ir pateikia būdus kaip tuos pirminius nusistatymus pakeisti, būdus, kaip išsiugdyti naujus įpročius, bei kaip teisingai gyvenime nusistatyti tikslus. Taip pat knygoje paaiškinama ir kodėl tų tikslų žmonėms, paprastai, nepavyksta pasiekti. Taigi knyga ne šiaip motyvacinė, bet tuo pačiu ir kažkiek mokslinė, nes pateikiami įvairūs NLP (neurolingvistinio programavimo) metodai ir pan.

Paklausiau ir pats pagalvojau ką šiuo metu norėtųsi man gyvenime pakeisti… Kadangi nemažai laiko praleidžiu sporto salėje, tai ir pirma į galvą šovusi mintis yra susijusi su sportu ir išvaizda – sena svajonė turėti sixpack’ą. Realiai pagalvojus, ji ne tokia ir tolima – užtektų kokį mėnesį (tai yra keturis penktadienius) pagyventi be cheat’ų ir jį turėčiau. Tačiau kas kartą, apie tai pagalvoju smegenys vis tas mintis pakeičia tokiomis, kurios vis ramina, kad aš niekur neskubu, lėtas progresas irgi gerai ir pan. Dabar perklausęs šią knygą, suprantu, kodėl taip yra, esmė, kad tiesiog per mažai to noriu, ir man atrodo, kad tas „kankinimasis” penktadieniais nesuvalgius picos, man neatstos to džiaugsmo, kurį gausiu turėdamas sixpack’ą. O, tvirtai nusprendus man šį tikslą pasiekti, tiesiog reikia su penktadienio skanumynais sieti daugiau „skausmo”, o su sixpack’u – daugiau „džiaugsmo”, ir taip „užsiprogramuoti”.

Knyga gan ilga – virš 21 valandos. Ir ją klausyti visą laiką susitelkus buvo sunkoka. Manau sunkoka ir dėl įgarsintojo. Jo skaitymo maniera man kažkaip nelimpa, bet čia tik asmeninė mano nuomonė. Nėra jis blogas, tik man nepatinka.

Bendrai vertinant, tai čia viena iš tų knygų, kurias tikrai reikėtų perklausyti daugeliui. Joje yra ir istorijų, ir technikų, ir pavyzdžių, ir užduočių… Žodžiu, gera, knyga, skirsiu 9 ausis iš 10.

Vertinimas: 👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂🏿

Kadangi šiai audioknygai 49% nuolaida mano Instagram profilyje jau pasibaigė, ją vistiek galite įsigyti pigiau – su 15% nuolaida, jei pirkdami įvesite nuolaidos kodą KSI.

2 komentarai apie “Anthony Robbins – Pažadinkite savyje MILŽINĄ”

  1. O, pasirodo ne tik motyvacinė. Geras. Turiu šios knygos popierinį varianatą, bet vis nepradedu skaityti. Dabar bus daugiau motyvacijos (arba įsigysiu audioknygą 🙂 ).

    Atsakyti

Parašykite komentarą