Brian Tracy, Dan Strutzel – Mokslas apie pinigus

Tie kas mane gerai pažįsta, tikrai pasakytų, kad ši knyga skirta man – mėgstu domėtis apie pinigus ir ieškoti naujų jų gavimo būdų. Na, bet tą, tikriausiai, jūs taip pat pastebėjote. Taigi visai nenuostabu, kad neatsispyriau neperklausęs vienos naujausių Audioteka.lt knygos „Mokslas apie pinigus„.

Pasak knygos aprašymo: „Mokslas apie pinigus“ skirta žmonėms, norintiems geriau suprasti kas yra pinigai, finansinė laisvė, pinigų dėsniai ir mitai… Knygoje informacija dėstoma dialogo principu – Dan Strutzel uždavinėja klausimus, Brian Tracy juos atsakinėja.

Nepatinka man toks formatas, tokio tipo knyga buvo ir „Pergudrauti velnią„, tai ten toks pokalbis man irgi nelabai „lipo”. Esmė tame, kad klausant pokalbį, man sunku įjungti vaizduotę, ir viską suvirškinti. Idealu būna klausyti kokios istorijos, pasakojimo, kuriame įterpiami pavyzdžiai, analizuojamos situacijos ir pan. Apskritai, nelabai suprantu kam toks formatas reikalingas, juk tiesiog galima kiekvieno klausimo išaiškinimui paskirti knygos skyrių ir tiek.

Na, bet ją perklausiau. Perklausiau ir negaliu pasakyti, kad kažką naujo supratau ar išmokau ar kad kažką darysiu kitaip. Knygoje, žinoma, tikrai yra gerų minčių, bet jos naudingos bus tik niekada ankščiau nesidomėjusiems apie asmeninį tobulėjimą ir finansus. Žodžiu, einu prie to, kad tiesiog egzistuoja tam tikros idėjos, ir jos tik kitų žmonių lūpomis atpasakojamos kitose knygose. Tai taip ir gaunasi, kad paklausęs keletą knygų ta pačia tema, vis nieko naujo neišgirsti.

Žodžiu, knygoje teigiama, kad norint būti turtingu, reikia daug ir sunkiai dirbti, reikia nuolat mokytis, kurti vertę kitiems, ieškoti naujų darbo atlikimo metodų ir t.t. Žodžiu, bent jau man – tikrai nieko naujo.

Audiotekoje knyga vertinama tik maksimaliais įvertinimais, tai gal ir be reikalo pažėriau tiek kritikos. Bet kuriuo atveju, užsukę į audioteką galite ją išbandyti ir 35 minutes paklausyti nemokamai. Na, o jei nuspręsite įsigyti, tai įvedę nuolaidos kodą KSI gausite 15% nuolaidą.

2 komentarai apie “Brian Tracy, Dan Strutzel – Mokslas apie pinigus”

    • Nuolaidai gauti reikia įvesti kodą KSI, o kad audiotekos sistemoje užsifiksuotų kaip mano rekomenduotas klausytojas, tai nuoroda turi būti su „#ksilt” 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą