Galaxy Buds – vau kokios geros

Taigi su Samsung Galaxy Note 10+ telefonu kartu gavau ir Galaxy Buds ausines. Kol dar jų nebuvau gavęs, maniau, kad parduosiu, nes bevieles ausines jau turiu. Bet dabar manau, kad vis dėlto geriau parduosiu savo senąsias Xiaomi AirDots, o galaktikos pumpurus pasiliksiu.

Ausinių komplektacija standartiška: ausinės, jų dėžutė ir USB-C laidas skirtas įkrovimui.

Buds ausinių dėžutė ir AirDots skiriasi sąlyginai nedaug – Buds yra siaurėsnė ir truputį ilgesnė, bei sunkesnė. Tačiau jos abi kišenėje užima panašiai vietos ir vienodai patogu jas nešiotis.

Pačios ausinės šiek tiek didesnės nei AirDots, ir būdamos „kamštukinės” jos vėlgi taip pat puikiai laikosi mano ausyse. Buds yra atsparios drėgmei, todėl nebijo prakaito ir su jomis galima drąsiai sportuoti. Vieną kartą įkrovus, muzikos klausytis galima iki 6 valandų. Ausinių dėžutė įkraunama USB-C laidu, bei wireless būdu, todėl ją įkrauti galima ir naudojant Galaxy Note10+ dalijimosi energija režimu.

Ausinių garso kokybė tiesiog nuostabi. Nėra ko lyginti su AirDots. Garsų ir skambesių daugiau, jie švaresni. Įsidėjus į ausis, tiesiog nebesinori jų išsiimti. Nežinau kaip skamba AirPods ausinės, bet nemanau, kad jų garso kokybė galėtų būti pastebimai geresnė.

Buds taip pat turi Ambient Sound funkciją. Ją įjungus, galima reguliuoti, kiek norima girdėti aplinkos triukšmo. Ji praverčia tuomet, kai reikalinga girdėti aplinką, pvz, einant per gatvę ar pan.

Taigi, labai labai geros ausinės.

Parašykite komentarą