Pasyvios pajamos: FluidStack – uždirbk iš įjungto kompiuterio

Suradau dar vieną puikų pasyvių pajamų šaltinį, ir šiuo atveju, visiškai pasyvių – pačiam nereikia nieko daryti, tiesiog laikyti įjungtą kompiuterį ir dalintis internetu. Šis būdas ypač tiks tiems, kurių kompiuteriai ir taip veikia kiaurą parą, pvz.: kompai ofise ar pan.

Taigi, tinklalapis FluidStack moka už tai, kad leidžiate prisijungti prie savo kompiuterio. Tokiu būdu yra suformuojamas kompiuterių tinklas atlieka įvairius skaičiavimus reikalingus moksliniams tyrimams ir verslo įmonėms.

Kiek uždirbsite priklauso nuo jūsų interneto greičio ir kompiuterio procesoriaus. Man gaunasi po 1,67 dolerio per dieną. Pinigai išmokami mėnesio gale į PayPal, jei sukaupta suma nemažesnė nei 5 doleriai.

Užsiregistruoti reikia FluidStack Provider puslapyje.

* SVARBU: Pildydami informaciją naudokite tą patį elektroninį paštą, kurį naudojate ir Paypal, nes „FluidStack Provider” Paypal išmokas perveda būtent į registracijoje nurodytą el. pašto adresą!

Einame į prisijungimo puslapį (https://provider.flu…ck.io/dashboard) ir prisijungiame prie savo anketos naudodami savo pirmąjame žingsnyje įvestus duomenis (el. paštą ir slaptažodį):

Po sėkmingo prisijungimo prie anketos spaudžiame „Download Node” mygtuką, o tuomet „Download Installer” ir išsaugome „Setup.exe” failą pas save kompiuteryje.

Įsijungiame „Setup.exe” failą ir čia įvedame savo „Cluster Token”. Kad gautumėte savo „Cluster Token” sugrįžkite į savo „FluidStack Provider” paskyrą ir spauskite „Dashboard” mygtuką. Atsidarius „Dashboard” puslapiui, spauskite „New Cluster” mygtuką. Įveskite pavadinimą (tai gali būti bet koks pavadinimas) ir paspauskite „Save” mygtuką. Dabar pamatysite raidžių ir skaičių kratinį su myguku „Copy” šalia jo. Spauskite „Copy” ir sugrįžę į įjungtą „Setup.exe” failą įklijuokite (Paste / CTRL+V) šį tekstą.

Paprasčiausiai baigiame instaliaciją ir laukiame pinigų! Jūsų interneto, bei kompiuterio procesoriaus resursai bus naudojami tik tuo metu, kai patys juo nesinaudosit, todėl įtakos kompiuterio darbui nepajausite absoliučiai jokios.

4 komentarai apie “Pasyvios pajamos: FluidStack – uždirbk iš įjungto kompiuterio”

  1. tik viena maža smulkmena visas šitas reikalas veikia tik su 64-bitų operacinėmis sistemomis.

    Atsakyti
  2. Fluidstack offers an interesting model for both the seller and the buyer. However If you as DevOps want to save money by renting Nvidia RTX, but at the same time be sure of the stable operation of the equipment, I would recommend the cloud GPU service https://puzl.ee/gpu-cloud. They, like Fluidstack, offer 2080Ti, but their equipment is located in the data center, and not on cafes or balconies 😉

    Atsakyti

Parašykite komentarą