Xiaomi naujienos #24

Vinilų grotuvas, Šildytuvas ir slėginis puodas.

Xiaomi Vinilų grotuvas

Turėti vinilų grotuvą – sena mano svajonė. Bet nedidelė, nes kitu atveju jį jau turėčiau. Xiaomi+Vinilų grotuvas, labai įdomus derinys, bet jo mano namuose dar reikės palaukti.

Šis grotuvas turi profesionalų derinimo režimą, todėl juo puikiai skambės net ir senos plokštelės. Palaikoma ir bluetooth funkcija, todėl jis gali veikti ne tik kaip vinilų grotuvas, bet ir kaip garso kolonėlė.

Xiaomi elektrinis puodas

Keistoka būtų tokį puodą laikyti ant stalo, vizualiai nemažai jis vietos turėtų užimti (34.90×28.80×25.70 cm dydžio). Na, bet yra kam patinka, matyt.

Puodas visai rimtas, atlaikantis 1,7 atmosferos slėgį, todėl virimo temperatūra gali pakilti iki 114 ° C. Kas leidžia maistą pagaminti greičiau. Žinoma jis yra išmanus, bluetooth ryšiu gali bendrauti su telefonu. Taip pat turi appsą, kuriame galima parinkti specialiai įvairiems produktams pritaikytus virimo režimus. Todėl pasirinkus kurį nors, puodas pats keis virimo temperatūrą ir slėgį.

Xiaomi šildytuvas

Man šis šildytuvas labiau primena garso kolonėlę, nei prietaisą rankoms šildyti. Na, bet nuo tik įdomiau.

Xiaomi šildytuvas yra labai efektyvus – įkaista tik per 3 sekundes. Jis pagamintas iš saugios ir ilgaamžės ABS UL94 VO medžiagos. Turi apsaugą nuo perkaitimo – po 4 valandų nepertraukiamo veikimo pats išsijungia. Gali pūsti ne tik karštą, bet ir vėsų orą, todėl naudingas bus ne tik žiemą, bet ir vasarą.

Parašykite komentarą