Xiaomi naujienos #14

Naujieji telefonai Xiaomi Mi Mix 3, Black Shark Helo su net 10GB RAM ir vidutinės klasės Mi 8 Lite

Xiaomi Mi 8 Lite

Xiaomi Mi 8 Lite

Xiaomi Mi 8 Lite turi 6,26 colių 2280×1080 IPS LCD ekraną ir tris kameras: 12MP + 5MP telefono galinėje dalyje ir 24 MP priekinėje. Nuotraukos ir nufilmuoti video šiuo telefonu atrodo tikrai puikiai. Telefonas neturi ausinių lizdo, tačiau prie jo yra pridedamas ir adapteris, kurio pagalba ausines galima prijungti prie USB-C lizdo.

Telefonas turi 4 GB RAM ir 64 GB ROM atminties, Android 8.1 Oreo operacinę sistemą ir 3300 mAh talpos bateriją, kurios tikrai pakas telefonu naudojantis visą dieną.

Įvertinus telefono kainą, galima sakyti, kad jis yra vienas geriausių vidutinės klasės telefonų šiais 2018 metais. Jį įsigyti galite čia.

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3

Šiandien Xiaomi pristatė savo naująjį flagmaną Mi Mix3. Pirmuoju savo Mi Mix modeliu Xiaomi įvedė ekrano be kraštų madą. Pirmieji du modeliai turėjo apačioje šokį tokį kraštą, tačiau trečiajame, nebeliko ir jo. Palyginimui su ankstesniuoju modeliu, ekranas paviršiuje dabar užima 3.82% daugiau ir sudaro 93.4%. Beje ekranas yra AMOLED 6,39 colio dydžio.

Xiaomi Mi Mix 3

Žiūrint į telefoną, galima pasigesti priekinės kameros, tačiau ji tikrai yra, ir ne viena! Priekinės kameros yra paslėptos. Xiaomi šiam telefonui sukūrė naujojo modelio slankiklį. Tačiau jis neapsiriboja vien tik priekinės kameros suaktyvinimu. Naudojant jį galima atsiliepti į skambučius arba įjungti kokią nors programą. Be to, jam galima nustatyti ir garso efektą.

Mi Mix 3 turi dvigubą 12 + 12MP galinę kamerą su AI funkcija. Palaiko optinį priartinimą, AI fotografavimo režimo aptikimą ir turi 4 ašių vaizdo stabilizavimą. Priekinis fotoaparatas taip pat turi du modulius (24 + 2MP). Mi MiX 3 fotoaparatas turi 108 fokusavimo taškus, o tai yra daugiau nei Mi MiX 2s ir Mi 8.

Dar viena įdomi funkcija – naktinio fotografavimo režimas. Tiesiog pažvelkite į palyginimą žemiau.

Xiaomi Mi Mix 3

Šis modelis bus trijų spalvų variantų: Sapphire Blue, Jade Green ir Onyx Black. telefonas turi geriausią „Flagship Snapdragon 845” procesorių. Kalbant apie atmintį, galimos 3 standartinės versijos: 6/128GB, 8/128GB ir 8/256GB. Taip pat bus išleista ir ribota versija su 10 GB RAM. 2019 m. pirmame ketvirtyje ketinama išleisti 5G versija.

Be to, perkantys Mi Mix3, telefono dėžutėje taip pat ras ir belaidį įkroviklį.

Black Shark Helo su 10GB RAM

Xiaomi pristatė naują savo žvėrį – Black Shark Helo. Telefono dizainas, lyginant, su ankstesne versija, pasikeitė nedaug. Buvo perkeltas tik pirštų antspaudų skeneris, į galinę telefono dalį, po fotoaparatu (prieš tai jis buvo meniu mygtuke).

Telefono dydis yra 160×75.26×8.7 mm (šiek tiek mažesnis nei ankstesnė versija). Ekranas yra 6,01 colio, o baterijos talpa yra 4000 mAh.  Helo turi Qualcomm Snapdragon 845 procesorių ir galingą aušinimo sistemą, dar žinomą „Liquid Cool” pavadinimu. Ši technologija žymiai pagerina procesoriaus aušinimo efektyvumą ir efektyviai atvėsina pagrindinius įrenginio komponentus. Procesorius ilgą laiką galės išlaikyti aukšto dažnio darbą.

Bus išleistos trys šio telefono versijos: 6GB/128GB; 8GB/128GB ir galingiausias 10GB/256GB.

Parašykite komentarą