Xiaomi M365 paspirtuko priedai, kuriuos turiu

Sėkmingai pravažinėjau paspirtuku jau beveik du mėnesius. Ir taip diena iš dienos bevažinėjant, vis atsirasdavo poreikis nusipirkti vis kokį nors priedą.

Paspirtukas neturi jokio ekranėlio, kuriame matytųsi bent minimali kelionės informacija, todėl tam reikia naudoti telefoną. Taigi pirmas pirkinys – laikiklis telefonui. Laikiklis labai geras, nežinau ar gali būti geresnis – tvirtai prisitvirtina prie vairo, o įstatytas telefonas prispaudžiamas prisukant varžtą, todėl telefonas laikosi ypatingai stabiliai.

Važiuojant ir matant visą norimą informaciją telefonas sunaudoja daug energijos ir jo baterija greitai senka, todėl visai gerai yra turėti Power Banką. Šis power bankas yra puikus tuo, kad jo nereikia įjungti, t.y. jis gali būti kur nors padėtas, nors ir kuprinėje, o įsijungia pats, kai tik prie jo prijungi telefoną. Nežinau ar kiti powerbankai turi tokią funkciją, bet mano ankstesnysis neturėjo. O ir dizainas gražus – rekomenduoju.

Žodžiu, power banką reikėjo kažkur patogiai pasidėti, todėl įsigijau tokią kuprinytę. Labai patogus dalykas ne tik powerbankui laikyti, bet dabar, kai jau rytai šalti, tai ir pirštinėms, bei kepurei.

Na, ir žinoma, dar įsigijau veiksmo kamerą. Gatvėje atsiranda karts nuo karto įvyksta kas nors, ką norisi įamžinti – tai koks pėstysis staiga iššoka ant dviračių tako, tai koks automobilis prieš nosį užlįst bando… Kameros aprašymas čia.

Dar planuoju įsigyti GPS sekiklį. Mažas, nebrangus ir turėtų padidinti saugumo jausmą. Nes pririšti paspirtuką prie dviračių stovo ar stulpo kažkaip vis dar neišdrįstu, visur stengiuosi jį vestis šalia. Bet yra tokių vietų (pvz.: kino teatras), kuriose tikrai nebūtų patogu su juo, ir tektų jį kažkur palikti.

Šiuo metu tiek, ateityje gal dar ką nors sugalvosiu įsigyti.

Parašykite komentarą