Xiaomi Mi Home iHealth termometras

Seno gero, gyvsidabrinio termometro dabar nenusipirksi. Na, nebent kokiame turguje pavyktų atrasti prekeivį, kuris prekiautų iš baltarusijos atvežtomis prekėmis. Tie paprasti elektroniniai termometrai, kur už kelis eurus pardavinėjami vaistinėse, dažnai rodo ne žmogaus temperatūrą, o ne nežinia ką, todėl aš nusipirkau kiek įdomesnį variantą – Xiaomi Mi Home iHealth termometrą.

Šį rudenį, jau persirgau šiokiomis tokiomis peršalimo ligomis ir temperatūros turėjau. Deja tuo metu termometro dar nebuvau gavęs, todėl išbandyti jo tikslumo neturiu progos, o susisargdinti vien tik dėl termometro patikrinimo, kažkaip nesinori. Esant sveikam, temperatūrą rodo, teisingai.

Taigi, Xiaomi Mi Home iHealth termometras yra bekontaktis, temperatūrai nustatyti naudoja infraraudonuosius spindulius. Temperatūrą išmatuoja labai greitai – maždaug per vieną sekundę. Termometre naudojama Vokietijoje pagaminta Heimann jutiklio patobulinta versija. Energija ima iš 2 AAA baterijų.

Naudotis termometru labai paprasta – nusitaikai maždaug 3 cm atstumu į kaktą šiek tiek virš nosies (į tarpuakį, kitaip sakant) ir paspaudi vienintelį korpuse esantį mygtuką. Termometras suvibruos ir jo skaitmeniniame LED ekrane iš karto užsidegs temperatūra.

Manau, termometras turėtų labai patikti mažus vaikus auginantiems tėvams, nes temperatūra yra išmatuojama labai greitai ir tyliai – termometro nereikia kišti į pažastį (ar patys žinot kur dar), nereikia kelias minutes laikyti, ir jis nepypsi, todėl miegančio vaiko nepažadins.

Termometras šiuo metu kainuoja 17 eurų, jį įsigyti galima čia.

4 komentarai apie “Xiaomi Mi Home iHealth termometras”

Parašykite komentarą