Xiaomi naujienos #13

Naujas Xiaomi Huami išmanusis laikrodis, atsinaujinusi Mi Band 3 apyrankė ir kojų masažuoklis.

Atnaujinta Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 galima įsigyti nuo gegužės mėnesio, tačiau rugsėjo pabaigoje buvo išleista atnaujinta šios apyrankės versija. Naujoji versija turės NFC palaikymą ir bekontakčių mokėjimų galimybę.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mi Band3 apyrankė gali atstoti elektroninį viešojo transporto bilietą 164 miestuose (Pekinas, Guangzhou, Šendženas ir kt.). Naudojant apyrankę kaip e-bilietą 0,78 colio ekrane galima matyti jo galiojimo trukmę. Nors pilnai išnaudoti šias galimybes kol kas galima tik Kinijoje, manau, kad jų veikimo ateityje būtų galima tikėtis ir kitose šalyse.

Amazfit Verge išmanusis laikrodis

Huami pristatė naują Amazfit Verge išmanųjį laikrodį. Naujasis laikrodis turi 1,3 colių spalvotą AMOLED ekraną, kurį saugo Corning Gorilla Glass 3 ir pirštų antspaudams atspari danga.

Laikrodžio apyrankė pagaminta iš silikono, panaudojant specialią technologija, kurios dėka, aprankė yra slidi ir nelimpa prie rankos. Laikrodis yra trijų spalvų: juodos, mėlynos ir baltos. Dizainas buvo patikėtas „Territory Studio”, kurie praeityje yra dirbę su „Universal Studios”, „Twentieth Century Fox”, „Sony Pictures”, „Paramount” ir kt.

Kitas svarbus Amazfit Verge akcentas, yra akumuliatoriaus talpa – jis turi įmontuotą 390mAh bateriją, kurios turėtų pakakti 5 dienoms. Taip pat labai patraukli funkcija yra NFC palaikymas. Vartotojai gali naudoti laikrodį kaip autobuso bilietą ir atlikti mokėjimus iš „Alipay” ir „UnionPay”.

Be NFC, taip pat yra palaikoma realaus laiko širdies rimto stebėjimo funkcija (PPG). Dėvint laikrodį ant riešo, jis nuolat renka informaciją ir informuoja apie sutrikusį širdies ritmą. Šis didelio tikslumo jutiklis užtikrina net 98% tikslumą.

Laikrodis suderinamas su Xiaomi išmaniųjų namų sistema, gali valdyti iki 11 įrenginių. Tai pat palaikoma ir „Voice Assistant” funkcija. Laikrodį jau galima nusipirkti čia. Šiuo metu parduodamas modelis palaiko tik kinų kalbą. Kai bus galima nusipirkti su anglų kalba – būtinai įsigysiu.

LF pėdų masažuoklis

Žmogaus paduose yra daug nervų galūnėlių, o jas tinkamai masažuojant galima pagerinti kraujotaką ar net medžiagų apykaitą.  Labai dažnai pėdų masažas gali sumažinti fizinį nuovargį, priversti žmones atsipalaiduoti ir net pagerinti miego kokybę.

Masažuoklio valdomas labai paprastai – turi tik du mygtukus (įjungimo ir režimo nustatymo). Masažuoklis sveria 2,5 kg, pagrindas padengtas neslystančia medžiaga.

Yra du masažo tipai (oro pagalvių, ir karštas kompresas). Šildoma IR spinduliais, kurie skatina kraujo apytaką ir leidžia greičiau atsipalaiduoti.

Parašykite komentarą