Xiaomi RoidMi 3S

Prieš metus nusipirkau pirmąjį gadgetą savo automobiliui – Roidmi 2S. Deja, jis nevisai netiko mano automobiliui (gal naujesniems pritaikytas) – lizde makalavosi, tekdavo į lizdą dar kokio sulankstyto popieriaus įkišti, kad stabiliai stovėtų. Bet ir tokiu atveju gerai nebuvo, nes girdėdavosi zyzimas (toks, kai kontakto nebūna). Žodžiu po kurio laiko jis tiesiog nustojo veikti, perdegė.

Dabar gi žiūriu, kad Xiaomi išleido naujesnę šito aparačiuko versiją – RoidMi 3S. Jis visaip kaip atnaujintas, pritaikytas visiems automobiliams, apsaugotas nuo įtampos šuolių, todėl ėmiau ir užsisakiau.

RoidMi 3S

RoidMi 3S mano Audi A4 cigarečių pridegėjo lizde įsistato gan stabiliai, popieriumi užkamšyti jau nebereikia, tačiau jo judinti, klibinti irgi nereikėtų, nes man tą darant kontaktas dinginėdavo. Žodžiu mano mašinai jis tinka, tačiau ne tobulai.

Su telefonu susiporavo visai lengvai, tik radijuje pagauti dažnį sekėsi ne kaip. Pirmiausia RoidMi appse nustačius dažnį jo radijuje niekaip nesiekė surasti su autopaieška. Tačiau, radijuje suradus laisvą dažnį ir jį nustačius RoidMi appse, viskas veikė puikiai. Tai rekomenduoju ir jums laikytis tokio eiliškumo – pirmiausia laisvas dažnis radijuje ir tik tada jį nustatyti RoidMi appse.

Kaip veikia išbandžiau keliaudamas iš Vilniaus į Perloją. Važiuodamas klausiausi internetu transliuojamo M-1. Garso kokybė buvo puiki, daug geresnė nei klausant transliacijos radio bangomis. Per visą kelionę (~1:30h) garsas buvo gal vieną kartą sutrukčiojęs, bet tai galėjo būti ir dėl interneto kaltės.

4 komentarai apie “Xiaomi RoidMi 3S”

  1. Telefonas susiriša su aparatu per BT kaip su išorine garso kalonėle ir gali transliuoti be kokį audio, ar aparatas garsą leidžia tik iš tam tikrų appsų?

    Atsakyti
    • Transliuoja bet ką, išskyrus skambučius, t.y. per kokį appsą leisi muziką nesvarbu, tačiau kaip laisvų rankų įranga neveiks.

      Atsakyti

Parašykite komentarą