Xiaomi naujienos #8

Po dviejų metų pertraukos išleista nauja Xiaomi apyrankė – Mi Band 3.

Xiaomi Mi Router 4

Xiaomi Kinijoje išleido naują Mi maršrutizatorių. Tai ketvirtosios kartos maršrutizatorius Mi Router 4, kuris yra atnaujinta praėjusių metų Mi Router 3C versija. Nors, šiuo metu maršrutizatorius išleistas tik Kinijoje, jis netrukus gali patekti ir į pasaulinę rinką.

„Xiaomi Mi Router 4” turi keturias įvairiakryptes antenas, korpusas pagamintas iš blizgaus polikarbonato.

Bevielė Mi pelė

Išleista nauja pelė, kainuoja apie 8 eurus. Ją galima įsigyti dviejų spalvų – juodą arba baltą. Svoris – apie 100 gram ir yra 157x102x36mm dydžio. Pėlė turi fotoelektrinį sensorių, kurio jautrumas 1200dpi . Dar žadama, kad pelė atlaikys mažiausiai 3 milijonus klikų. Įdomu kiek per dieną žmogus paklikina pelę, bet jaučiu trys milijonai susinaudoja gan greitai.

Mi Band 3

Xiaomi atnaujino vieną populiariausių apyrankių pasaulyje Mi Band 2. Taigi nekantruoliai skubėkite jų pirkti čia. Apyrankė turi talpesnė bateriją – 110mAh (mi band2 turi 70mAh) ir didesnį lietimui jautrų ekraną 0,78 colio ekraną (mi band 2 – 0.42 colio). Taip pat su Mi Band3 bus galima nerti iki 50 metrų gylio. Žodžiu atnaujinimas gavosi visai neblogas, bus įdomu sulaukti apžvalgų.

Mi Bluetooth ausinės

Šios ausinės bus parduodamos nuo birželio 12 dienos. Svoris 235 g. turi Bluetooth 4.1 versiją ir yra su 400 mAh baterija, kurios turėtų užtekti 10 valandų muzikos klausymo. Ausinių baterijai įkrauti (USB jungtimi) reikės 2,5 valandų.

 

Parašykite komentarą