Xiaomi naujienos #7

Truputis Xiaomi naujienų, kurias jau galima įsigyti.

Xprint nuotraukų spausdintuvas

Kompaktiškas, stilingas nuotraukų spausdintuvas „XPrint”, prestižinio „Red Dot Design Awards” konkurso laureatas. Spausdintuvas nuotraukas spausdinti gali tiesiai iš išmaniojo telefono.

Ji yra labai mažas – tik 133 × 80 × 27 mm dydžio ir yra suderinamas su 5.0 ar naujesnėmis Android versijomis. Prietaiso matmenys nėra didesni už įprasto išmaniojo telefono, todėl jį nešiotis galima tiesiog kišenėje, o 650 mAh baterijos turėtų pakakti atspausdinti 20 nuotraukų. Spausdintuve yra įdiegta papildytos realybės funkcija, kuri, naudojantis papildoma programėle telefone, leis „atgaivinti” nuotraukas. Spausdintuvą galima įsigyti šiek tiek mažiau nei už 100 eurų štai čia.

PMA šildantis diržas nugarai

Dėl aukšto šiluminio laidumo, gaminant šį diržą, buvo panaudotas grafenas. Diržas skleidžia 6-14μm infraraudonųjų spindulių bangas, kurios veikia pavargusius raumenis, pagreitina kraujo apytaką, sustiprina imuninę sistemą ir skatina fermentų sintezę.

Diržo svoris yra tik 165 g, storis 0,4 cm. Įjungus galima pasirinkti vieną iš trijų temperatūrų lygių (aukštas, vidutinis ir žemas). Dėvėti jį reikėtų ant drabužių, pvz marškinėlių, jį taip pat galima skalbti. Kaina apie 30 eurų, įsigyti galima čia.

Parašykite komentarą