Jalapeno pizza – Bambola

Sakoma, kad kai žmogus pradeda norėti aštraus maisto, tai reiškia, kad jis jau pradėjo senti. Nes vaikai mėgsta maistą su kuo mažiau prieskonių, o toks maistas suaugusiam atrodo prėskas. Su amžiumi skonio receptoriai silpsta, todėl skonius norisi vis paryškinti. Pamenu, kai buvau vaikas, negalėjau valgyti maisto su česnaku (pvz. česnaku įtrintos keptos duonos), tačiau paskui česnakinis padažas tapo vienu skaniausių. O dabar jelapeno pipirus deduosi praktiškai į bet kokį savo gaminamą maistą. 

Wolt programėlėje ieškojau naujų picerijų ir Jalapeno pizza iš karto atkreipė dėmesį. Niekaip kitaip užsakyti picos nepavyks – nei foodout, nei lėkštėje, šios picerijos picų nėra. Tinklalapio ji irgi neturi. Picų nuotraukas galima pamatyti tik Facebook paskyroje, kur jos atrodo labai gražiai. O kaip picos atrodo realiai, galima pamatyti mano nuotraukose 🙂

Išmėginimui pasirinkau Bambolą (pomidorų padažas, sūris, kumpis, mėsos faršas, šoninė, svogūnai, žalieji pipirai).

Jalapeno pizza

Picą užsakiau 16:49, o jau 17:18 ji buvo pas mane. Geras pristatymo laikas daugiausiai susijęs su tuo, kad picerija įsikūrusi Žirmūnuose, visai netoli mano namų. Užsakinėdamas šią picą galvojau, kad žalieji pipirai, tai kitoks jalapeno pipirų pavadinimas. Deja suklydau. Na, bet pats kaltas, pica buvo neaštri.

Pica ypatingai plona, centre jos padas tiesiog permatomas. Imant gabaliukus, centrinę dalį tenka užlenkti ant likusios dalies viršaus, nes kitu atveju jis nuplyšta. Tikriausiai, tai kas recepte vadinama šonine, iš pažiūros atrodo kaip sutarkuota šlapenkė. Faršo krūvelės man irgi pasirodė kažkaip neypatingai žadinančios apetitą…

Šį vakarą nenorėjau prisivalgyti, todėl 32 cm dydžio pica tiko, tačiau ateityje jos neužsakinėsiu. Vilniuje tikrai yra geresnių pasirinkimų.

Parašykite komentarą