American pizza burger – BBQ su plėšyta jautiena plonapadė pica

American pizza burger į savo vertinamų picerijų sąrašą buvau įtraukęs jau seniai – daugiau nei prieš metus. Kodėl taip ilgai nieko iš čia neužsisakiau, net pats nežinau. Gal kuriuo metu buvo pradingę iš foodout ir lėkštė’s…? Na, kaip ten bebūtų, bet šiandien eilė atėjo.

American pizza burger savo tinklalapio neturi, tačiau turi facebook’o puslapį ir šiuo metu yra lėštė.lt bei foodout.lt puslapiuose. Kaip jau galima nuspėti iš pavadinimo, pagrindiniai patiekalai čia yra picos ir burgeriai. Gal kada, kai baigsiu vertini picas, pradėsiu vertinti ir burgerius, bet dabar iš savo kelio neiškrypdamas paragavimui pasirinkau BBQ su plėšyta jautiena plonapadę picą (Padažas, sūris, jautienos kumpis, pomidorai, svogūnai, BBQ padažas). Pasirinkau ją, nes kaip jau ne kartą buvau minėjęs, plėšyta mėsa man yra labai skani.

Užsakymą pateikiau 16:19 ir gavau pranešimą, kad iki 17:55 jis mane pasieks.

Durų skambutis suskambo tik 18:02, taigi pristatymo laikas labai labai blogas. Negana to, pica taip buvo vos vos šilta. Atidarius dėžutę – vaizdas pusėtinas. Tačiau skonis nėra blogas, nors kažkoks išraiškingesnis akcentas būtų visai nepamaišęs.

Bendrai vertinant, pica kažkokia visai neišskirtinė, nkabinanti… net ir rašyti kažką apie ją nesinori… tokia nei gera nei bloga… visai apvalus 0.

1 komentaras apie “American pizza burger – BBQ su plėšyta jautiena plonapadė pica”

Parašykite komentarą