Submarine – Kaprio pica

Submarine yra tekę lankytis labai seniai – tuomet dar studentavimo laikais, po pirmo kurso, su grupiokais atlikinėjom praktiką Seime. Kiekvieną kartą vis kažkur kitur eidavome pietauti, ir kartą aplankėme Submarine. Dar kažkada kažkokios mano draugės ar grupiokės sesuo ten padavėja dirbo. Bet nebuvo tai labai įsimintina – eilinė kavinė, todėl lankytis daugiau ir nebuvo įdomu.

Šį kartą rinkdamasis ką užsisakyti, buvau labai alkanas, todėl akiai užkliuvus už Submarine pavadinimo, paieškas ties ja ir baigiau. Submarine į namus pristato ne tik picų, bet ir mėsainių, salotų, sriubų… Maistą galima užsakyti ne tik per foodout, bet ir jų pačių interneto puslapyje. Puslapis nėra labai informatyvus, tačiau maistą jame išsirinkti ir užsisakyti galima. O tai yra gan retas funkcionalumas, nes daugelis picerijų net ir savo tinklalapio turėti nenori – tenkinasi tiesiog facebook’o puslapiu.

Savo apžvalgai pasirinkau picą Kaprio (Sūris, pomidorų padažas, šaltai rūkyta šoninė, pievagrybiai, juodosios alyvuogės). Užsakymą pateikiau per Sumbmarine puslapį, nes kai yra tokia galimybė, tai nebūtų sąžininga užsakinėti kitu būtu. Užsakymą pateikiau 17:20 ir gavau pranešimą, kad picą gausiu per 55 minutes.

Tačiau pica mane pasiekė kiek vėliau – lygiai po valandos, 18:20. Na, laikas nėra labai blogas – valanda kaip ir neviršyta, o ir prognozuota buvo labai panašiai. Džiugu dar ir dėl to, kad picą pavyko gauti karštą – ne taip ir dažnai tas įvyksta.

Atidarius dėžutę vaizdas – vaizdas gan vidutiniškas – pabarstyta, pamėtyta produktų, kažkokios tvarkos nematyti. Jau tik pažiūrėjus į picą matėsi nuo aliejaus blizgantis jos paviršius. Jo atrodė ganėtinai per daug. Tačiau valgant jokio riebumo nesijautė, o ir skonis pakankamai neblogas. Picos padas gan plonas, ties centru ypač, todėl suvalgęs visą picą nepasijutau persivalgęs ar apsunkęs.

Pica ne pati geriausia, tačiau užsisakyti ją tikrai galima. Gal kada dar ją ir pats dar užsisakysiu.

Parašykite komentarą