Brooklyn brothers – Texas cowboy pica

Antras savaitgalis iš eilės, kai užsisakau picą – pagaliau sugrįžau į teisingą kelią. Šiandien facebooke pastebėjau Jurgis ir drakonas reklamuojamą kitą piceriją – Brooklyn brothers. Retas atvejis, kad viena piceriją kitą reklamuotų. Tačiau ši reklama mane įtikino, nes kai, mano manymu, geriausia Vilniaus picerija reklamuoja kitą piceriją, tai, tikriausiai, ne šiaip sau.

Brooklyn brothers – nauja picerija, jei neklystu, atsidarė spalio mėnesį. Todėl nenuostabu, bet savo tinklalapio dar neturi. Tačiau facebooke paskyrą jau spėjo susikurti. Jame yra keli albumai su nuotraukomis, keletas klientų nuomonių apie picas. Daug informacijos apie piceriją nėra. Bet pavyko atrasti, kad šios picerijos komandoje yra Tom Nicholson, kuris ir įkūrė „Jurgis ir drakonas” piceriją, todėl reklamavimo priežastis tampa aiški.

Picą užsisakiau per Wolt, nes po praėjusio penktadienio nesėkmės, Wolt konsultantė man kaip kompensaciją skyrė du nemokamus pristatymus. Brooklyn brothers picų sąrašas netrumpas, tačiau renkantis akis užkliuvo už Texas cowboy picos (Naminis pomidorų padažas, lėtai kepta sultinga plėšyta kiauliena, mūsų gamintas kepsnių padažas, raudonieji svogūnai, mocarela ir parmezanas). Plėšyta kiauliena yra labai skanus ingredientas, todėl radęs šią, rinktis kitos picos nebenorėjau.

Užsakymą pateikiau 16:25, appsas prognozavo, kad ją gausiu per 30-40 min. Picą gavau 17:11, taigi nedaug, bet pavėlavo. Iš esmės pristatymo laikas nėra blogas, tačiau pica mane pasiekė vėl šalta. Didžiausia bėda tame, kad picerija tik už 700 metrų nuo mano namų. Pristatyti ją – kelios minutės. Todėl peršasi išvada, kad pica tiesiog ilgai pragulėjo belaukdama, kol ją paims kurjeris. Beje kurjeris pristatęs picą atsiprašinėjo, kad man teko ilgai laukti. Ir kaip jis pats minėjo: „Toks jausmas, kad šiandien dirbu vienas, nes teko čia atvažiuoti iš kito Vilniaus galo”.

Belaukdamas, dar atradau Wolt programėlėje žaidimą, kuriame galima laimėti nemokamą pristatymą. Laukiant užsakymo, reikia paspaudinėti apskritimą, kuriame rodomas likęs pristatymo laikas. Tuomet atsidariusiame naujame lange reikia per 5 sekundes, kuo daugiau kartų paspausti apskritime.  Mano rekordas – 54 paspaudimai.

Taigi pica. Kadangi ji jau buvo šalta, tai pirmiausia ją pašildžiau mikrobangėje. Nors ir šilta, tačiau skoniu ji manęs nesužavėjo. Joje dar kažko pritrūko, dar kokio nors ingrediento.  Keistas jos pagrindas – kočiota tarsi ne ant miltų, bet ant manų, nes apačia padengta rupiais miltais. Jo skonis taip pat kiek neįprastas, netradicinis… Jei įprastinį picos pado skonį laikytume švelniu, tai šis, toks labiau grubesnis, tarsi darytas per daug nesistengiant, pritaikytas vyriškam skoniui.

Man ši pica nelabai, bet yra kam patinka. O kaip jums? jau teko paragauti?

2 komentarai apie “Brooklyn brothers – Texas cowboy pica”

  1. Bet tu ir randi visokių naujų picerijų 🙂 Šios man pavadinimas patinka. Gaila, kad šaltą atvežė. Gal aš dėl to nemėgstu nieko valgomo į namus užsisakinėti, o važiuoju pats.

    Atsakyti

Parašykite komentarą