Pizzaland – Pizza Pollo Con Mirtilli Rossi

Jau senokai nebandžiau naujų picerijų ir apskritai seniai jau picą valgiau. Nebūčiau ir dabar jos užsisakęs, tačiau turiu telefone programėlę Wolt ir karts nuo karto ji norėdama prisipratint žmones pateikia įvairių gerų dalykų. Kaip ir šį kartą – gavau 8 eurus užsakymui. Praėjusį kartą 6 eurus praradau pražiopsodamas jo galiojimo termino pabaigą. 

Parsisiuntę Wolt iš čia gausite nemoką pristatymą. Wolt į Lietuvą atkeliavo iš Suomijos ir pirmiausia pradėjo veiklą Vilniuje. Kiek teko skaityti apie tai, Wolt“ kurjeriai maistą pristato gana greitai, nes tą daro ne tik automobiliais, bet ir dviračiais ar motoroleriais. Maistą paruošti ir pristatyti vidutiniškai užtrunka 30 minučių. Šiaip visai įdomiai skamba tokia idėja. O po Vilnių važinėjantį dviratininką su didele dėže ant nugaros (ale kuprine) jau teko matyti ir savo akimis.

Taigi grįžkim prie picų. Pizzland yra įsikūręs Trakų gatvėje, visai šalia Pabo Latino. Praėjęs ta gatve esu šimtus kartų, tačiau į piceriją dėmesio niekada neatkreipdavau. Picerija turi ir savo tinklalapį, kuris yra gan paprastas, bet tikrai neblogas. Jame galima pamatyti picų nuotraukas, rasti meniu, kontaktus. Puslapyje taip pat yra nuoroda nukreipianti į Wolt puslapį. Abiejų tinklalapių spalvų stiliai panašūs, todėl užsisakyti picą galima beveik nepajaučiant, kad perėjai į kitą puslapį. Picų sąrašas gan ilgas ir jame prie pavadinimo picos nuotraukos nėra, todėl išsirinkti norimą yra gan nepatogu.

Užsakymą pateikiau 16:36 ir gavau pranešimą, kad jį gausiu už 45-65 minučių. Tiesa, pristatymas man kainavo 4,50€, nes gyvenu toliau nei už 30 minučių kelio. Tačiau pica nekainavo nieko, todėl sumokėti šią suma buvo tikrai negaila. Picą pasirinkau tokiu labai ilgu pavadinimu Pizza Pollo Con Mirtilli Rossi (trinti pomidorai, mozzarella sūris, pievagrybiai, meduje glazūruota vištienos krūtinėlė, spanguolės, čiobrelis). Na, ingredientai tikrai labai įdomūs. Wolt’e patiko tai, kad programėlė informavo apie tai, kai užsakymas jau buvo pagamintas ir pateiktas kurjeriui. O taip pat appse galima realiu laiku matyti kurioje vietoje yra kurjeris su tavo maistu.

Ilgai malėsi jis po senamiestį ir 17:38 jau buvo pas mane. Taigi pristatymo laikas ne pats geriausias. Paėmęs į rankas dežutę taip pat neapsidžiaugiau – ji buvo tik vos vos šilta, o taip pat vienas jos kraštas permirkęs.  Pati pica skani, neįprasta buvo matyti spanguoles ant picos, tačiau čia jos visai tiko, tikrai įdomus skonis.

Taigi Pizzaland pica man patiko ir jei būtų atkeliavusi karšta, ji būtų dar skanesnė. Tačiau Wolt pagirti šiuo metu negaliu. Appsas veikia gerai, priekaištų jam nėra, tačiau pristatymo kokybė turėtų būti geresnė. Bet kaip ten sakoma: „Pirmos kregždės – dar ne pavasaris”, tai ir čia iš pirmo užsakymo nuomonės formuotis nenoriu. Bet kitą kartą stengsiuosi užsakyti iš arčiau esančių kavinių.

 

Parašykite komentarą