Andriaus Pica – Sočioji

Šiandien vėl nusprendžiau išbandyti piceriją iš kurios picų neužsakinėju jau keletą metų. Kažkada „Andriaus Pica” buvo labai neblogai įvertina Laukinėse Žąsyse, būtent tada apie ją ir sužinojau, o neilgai trukus ir išbandžiau.

Pirma mano pažintis su šia picerija buvo visai teigiama. Kiek prisimenu man tik jos padas pasirodė kiek per plonas, lyginant su tuo metu mano mėgstamiausia Express pica kepamų picų padais. Po to bandžiau dar keletą kartų užsakyti, ir jau viskas buvo ne taip sėkminga. Vieną kartą picą gavau gerokai persūdytą, kitus porą kartų skambinant niekas nekėlė ragelio. Taigi taip mano pažintis su „Andriaus pica” ir nutrūko.

Dar visai neseniai „Andriaus pica”turėjo savo tinklalapį, tačiau dabar jis neveikia. Matyt tenkinasi tuo, kad savo meniu perkėlė į foodout.lt. Beje, per foodout aš ją ir užsakiau. Pica lyginant su konkurentėmis – brangoka. Mano pasirinktoji „Sočioji” šeimyninė, 42 cm dydžio pica kainuoja 8,10 € (Pomidorų padažas, šoninė, grybai, faršas, svogūnai, česnakinis aliejus, raudonėlis.), dar 2,5 € pristatymas. Atsižvelgiant į kainą, picos kokybė turėtų būti artima Jurgio ir drakono picoms. To ir tikėkimės.

Andriaus Pica

Picą užsakiau 16:19 ir iš karto gavau SMS žinutę, kad ji mane pasieks maždaug per valandą. Tačiau po valandos gavau kitą SMS informuojančią, kad pica gali vėluoti 20 min. Galiausiai, durų skambutis suskambo 16:29. Picą pristatęs bachūrėlis labai atsiprašė, kad vėluoja ir įteikė mano tradicinę penktadienio vakarienę. Deja, bet pica pas mane atkeliavo jau praktiškai šalta.

Atsidarius dėžutę – vaizdelis neblogas. Nuotraukoje vaizdą gadina sušlapusi dėžė, tačiau pica atrodo visai padoriai. Skonis irgi geras. Pačią picą, pagal bendrą įspūdį, prilyginčiau „Chief Pizza” – produktų netrūksta, padas ne per plonas, traškus… viskas būtų labai gerai, jei ne prastas pristatymas.

Paskutinį paliktą įspūdį (kai buvo persūdyta) ši pica pataisė. Tikiu, kad kitą kartą užsakant, pristatymas bus geresnis. Tačiau rinkdamasis picą ateityje, manau, jos nesirinksiu, nes už panašią kokybę ir geresnę kainą galima pasirinkti „Chief Pizza” kepamą picą. Na, o iki „Jurgis ir drakonas” picų jai dar labai toli.

Na, o kokia jūsų nuomonė apie Andriaus picą? patiko ar nelabai? 🙂

2 komentarai apie “Andriaus Pica – Sočioji”

  1. O čia šita „Andriaus pica” buvo atsidariusi Šiaurės miestelyje ir lyg jau spėjo ir užsidaryti? Labai jau kuklus interjeras ten buvo, toks įspūdis, kad orientuota tik išsinešimui, o ne vietoje valgyti.

    Atsakyti
    • Kiek žinau, „Andriaus pica” buvo Šiaurės miestelyje ir Naujamiestyje kažkur, ir abi buvo labiau orientuotos į išsinešimą, o ne valgyma vietoje. Sportuoju dabar visai šalia tos vietos kur Š. miestelyje jie buvo, bet neatkreipiu dėmesio ar vis dar yra ten jie ar ne.

      Atsakyti

Parašykite komentarą