PitStop Pizza – Napoli

Valentino dienos vakarą Facebook’e pamačiau PitStop Pizza nuotrauką su dviem picom, jos pasirodė visai skanios, tai šį kartą patikrinti nusprendžiau būtent ją. Praėjusį savaitgalį likau be picos, todėl šiandien jaučiuosi ypač išalkęs.

Šį vakarą kažkaip norėjosi kažko su alyvuogėmis, todėl pasirinkau Napoli picą, kuri taip pat dar įdaryta pomidorų padažu, sūriu, faršu, svogūnais bei pomidorais. Renkantis picą labai užkliuvo picų dydžių pavadinimai: Midi (25 cm), Maxi (32 cm) ir Hyper Maxi (42 cm). Midi reikštų vidutinę, bet jei galvotum, kad nori mažos picos ką tada rinktis? Aš savo ruožtu užsisakiau 42 cm Hyper Maxi, bet jei nežinočiau, picos skersmens, tai tokios tikrai nesirinkčiau, nes baisiai didelės tikėčiausi… žodžiu su pavadinimais reikia padirbėti.

PitStop Pizza

Picos kainos visai patrauklios – mano pasirinktos, didžiausios picos kaina 6,49€ + 1,50€ pristatymas. Tačiau ne viskas taip gražu kaip atrodo – minimali pirkinių krepšelio suma yra 9€, todėl nori nenori, bet reikia kažką užsisakyti papildomai.

Picerija turi ir savo interneto tinklalapį, tačiau suformavus užsakymą, negalima apmokėti internetiniu pavedimu. Yra galimybė apmokėti kortele išvežiotojui pristačius picą, todėl grynųjų nebūtina su savimi turėti. Bet klientai šiais laikais reiklūs, todėl nebuvimas galimybės apmokėti pavedimu – man didelis trūkumas. Džiugina tik tai, kad ir foodout.lt ir myliupica.lt tinklalapyje picų kainos vienodos, todėl užsakymą pateikiau per foodout.lt.

Picą užsakiau 18:12 ir ji mane pasiekė per įspūdingai trumpą laiką – 24 minutes (gavau 18:36). Žinoma, tai susiję ir su tuo, kad picerija yra ne taip jau toli nuo mano namų – Šeimyniškių gatvėje (kokie 4 kilometrai). Pica į mano rankas pateko dar karšta -kaip ir priklauso, todėl pristatymą galima vertinti tikrai puikiai. Picos padas traškus ir gal tik vos vos per plonas, išvaizda – vidutiniška, nei kažką blogo, nei gero apie ją pasakyti negaliu. Tačiau skonio man pritrūko – nors imk ir užsibarstyk dar kokių prieskonių, ar užsidėk dar iš kaimo atsivežtų ir pasmulkintų marinuotų agurkėlių. Kečiupas šiai picai – būtinas priedas.

Bendrai kalbant, pica nėra bloga. Ji geresnė už kitą Žirmūnų piceriją – Express picą, tačiau pasistengti su skonio išreiškimu dar reikėtų.

1 komentaras apie “PitStop Pizza – Napoli”

Parašykite komentarą