Chief pizza – Argentiniečių pica

Išbandyti Chief pizza piceriją, paskaitęs mano ankstesnius įrašus, parekomendavo kolega blogeris atf. Jis minėjo, kad būtent šios picerijos kepamas picas dažniausiai ir perka. Ką gi, bandysiu ir aš.

Chief pizza nei lėkštė.lt, nei foodout.lt nėra, o ir tinklalapyje internetu jos užsakyti negalima, todėl užsakyti galima tik skambinant. Telefono numerį tinklalapyje rasti lengva, tačiau tinklalapio dizainas, baisus. Labiausiai man nesuprantamas elementas – horizontali meniu juosta puslapio viduryje. Panašu, kad puslapį kūrė koks picajola, kuris „biškį prie kompų”. Renkantis picas yra atskiras meniu vaikams, ir manau, kad tai yra nemažas pliusas. Neprisimenu ar kokia kita picerija siūlo meniu vaikams. O jei ir siūlo tai vistiek reta kuri. Dar vienas pliusas – Chief pizza, berods, vienintelė picerija dirbanti 24 valandas per parą.

Pasidairius po meniu, labiausiai patiko Argentiniečių pica (Pomidorų padažas, sūris, malta jautiena, marinuoti agurkai, padažas, garstyčios, svogūnai.). Nuotraukoje pica atrodo gražiai, pažiūrėsim kaip atrodys realybėje. Pastebėjau, kad picos, kaip ir merginos – internete visada gražesnės 🙂

Gerai, bandom užsakyti. Skambinu 16:06 – niekas nekelia ragelio. Gal čia ir nieko tokio, kad klausant šaukimo signalo 45 sekundes niekas nesiteikia atsiliepti, bet kai esi alkanas, tai ima pyktis. Dirbant tokiame versle nepriimti kliento skambučio yra blogai, labai blogai. Gerai, kad aš atkaklus, nes kitaip būtų praradę užsakymą/klientą. Po 6 minučių bandau dar kartą – pasiseka.  Taigi pica užsakyta 16:12. Per kiek laiko tikėtis pristatymo, atsiliepusi mergina nepasakė, o ir aš nepaklausiau. Tai reik manyt ilgai neteks laukti.

Chief pizza

17:00 skambutis į mano duris – pica atkeliavo. Laikas visai geras – 48 min, greitai ir dar krašta. Atsidarau dėžutę – vaizdas visai neblogas! Engredientai ne šiaip suversti į papločio centrą, o paskleisti per visą plotą. Picos kraštas ne storas, bet ir netoks plonas kaip paskutinių ragautų picų.

Pica skani ir traški, su ja pateikiamas ir padažas. Pica man iš dalies primena Express picą savo geriausiais metais – pakankamas ingredientų kiekis, gražiai atrodo (gal tik ta kečiupo spiralė kiek vaizdą gadina) ir ją suvalgęs tikrai pasijunti sotus, bet nepersivalgęs. Ir taip valgydamas pagalvojau, kad gal ir nieko baisaus, kad į pirmą skambutį neatsiliepė – sotus esu atlaidesnis.

Taigi pica man patiko, rekomenduoju.

3 komentarai apie “Chief pizza – Argentiniečių pica”

  1. O faina, kad pasirodo, jog vaikams visai neblogas picas perku. Aš nelabai rinkausi, tai man pasisekė, kad visai neblogą picų kepėją visai atsitiktinai išsirinkau. Ai, o šitą Argnetinietišką esu ragavęs, visai įdomi, šiek tiek kitokia nei klasikinė.

    Atsakyti
    • Tikrai faina atrasti tokią piceriją, kuri nesistengia taupyti bet kokia sąskaita 🙂 bent šiuo metu galvoju, kad kai baigsiu apžvelginėti visas Vilniaus picerijas, tai ši bus Nr. 1 man taip pat 🙂 na, bet dar nemažai liko jų, tai gal dar persigalvosiu 🙂

      Atsakyti

Parašykite komentarą