Samsung Galaxy S2 root’inimas

samsung-galaxys-s2

Pagaliau, ilgai delsus, pribrendo ta diena, kai pasiryžau nu’root’inti savo Galaxy S2 telefoną. Root’inimas – tai administratoriaus teisių suteikimas. Įsivaizduokite, kad savo telefoną naudojate „svečio” rėžimu, todėl jame modifikuoti galite, palyginus, ne daug ką. Gavus „administratoriaus” teises, telefone pakeitimų galėsite padaryti daugiau ir įvairesnių. Svarbiausia galimybė – galėsite į telefoną įdiegti kitas, patobulintas, Android OS versijas. Taip pat bus galima diegti programas, kurios gali valdyti specifinius telefono parametrus, tokius kaip procesoriaus greitinimą, sensorius, šviesos diodus ir kitas paprastam vartotojui neprieinamas funkcijas. Dar viena svarbi galimybė – galėsite laisvai ištrinti gamintojo įdiegtas programas, kurios dažnai būna nereikalingos ir tik be reikalo užima telefono atmintį.

Tai paprasta instrukcija, kaip nu’root’inti Samsung Galaxy S2 (GT-i9100), kuris naudoja oficialią Samsung Jelly Bean versiją, mano atveju XWLSD. Taip pat noriu paminėti, kad root’inant telefoną yra rizika jį sugadinti, todėl jei taip įvyks – manęs nekaltinkit, už savo veiksmus atsakingi esate patys. Taip pat, nu’root’intas telefonas netenka garantijos.

Taigi nuo pradžių:

1. Pirmiausia reikia atsisiųsti programą  Odin 3.07, su kuria įkelsime  Siyah branduolį S2-v6.0beta5. Kompiuteryje taip pat turi būti įdiegta ir Kies programa – tam, kad nekiltų sujungimo su telefonu bėdų.

2. Parsisiunčiam Siyah Kernel S2-v6.0beta5 TAR filą.

3. Išjungiame telefoną ir įjungiame jį Download rėžimu, vienu metu spausdami garso mygtuką žemyn, meniu ir įjungimo/išjungimo mygtuką.

4. Kai telefonas įsijungs, patvirtinimui paspaudžiame garso mygtuką į viršų. Prijungiame telefoną Micro-USB laidu prie kompiuterio ir įjungiame Odin 3.07.

5. Spaudžiame PDA ir pasirenkame Siyah Kernel S2-v6.0beta5 TAR filą.

6. Odin programoje šalia užrašų “Auto reboot” ir “F. Reset Time” turi būti uždėtos varnelės. Spaudžiame Start ir laukiame kol bus įkeltas naujas branduolys. Tai trunka keletą sekundžių.

7. Telefonas pats persikraus. Ekrane išvysite geltoną trikampį su šauktuku – tai ženklas reiškiantis, kad telefonas nu’root’intas. Kad įsitikintumėte, jog viskas atlikta tikrai gerai, galite nueiti į programėlių aplanką. Ten rasite įrašytas CWM ir SuperSU aplikacijas.

Fiksavimas

Na, ir viskas – su telefonu galite daryti ką norite.

Viskas vyko labai panašiai kaip ir diegiant Jelly Bean, tik greičiau.

0 komentarų apie “Samsung Galaxy S2 root’inimas”

  1. norejau paklaust, gal kas zino kaip ikelti failus is samsung galaxy s ll plius i kompa, niekaip neiseina to padaryt…

    Atsakyti
  2. isijungiau ta downloading rezima, ir kompe ismeta „irenginio programine iranga neidiegta”, nu zodziu kompas telefono nemato

    Atsakyti

Parašykite komentarą