Pirmieji vienuolika pasimatymų „Franki” vyninėje

Fiksavimas

Nors Speeddating.lt tinklalapyje organizatoriai ir nurodė, kad vasarą, susirinkus grupei, renginį suorganizuotų, tačiau jie vis dėlto pasirinko atostogas, todėl visą vasarą renginiai nevyko.

Taigi į greituosius pasimatymus užsiregistravau dar gegužės viduryje, o pirmasis renginys įvyko tik per mano gimtadienį – rugsėjo 24 d. Būtų simboliška, pagalvojus, jei nors viena pažintis būtų sėkminga (gimtadienio dovana – mergina 🙂 ). Kadangi tokiame ar panašiame renginyje dar nebuvau dalyvavęs, tai jo laukiau su ypatingu nekantrumu.

Pasimatymo dieną važiuodamas iš darbo kažkaip apsiskaičiavau laike, todėl teko pora valandų prasitrint senamiestyje. Vaikščiodamas galvojau, kad bus nuobodu ir monotoniška su 11 merginų kabėti apie tą patį, nes iš esmės vistiek yra svarbūs dalykai, kuriuos nori apie kiekvieną sužinot. Vaikštant pūtė šaltas vėjas, tai nebuvo labai smagu ir tas laikas iki renginio pradžios ėjo labai lėtai… Į speeddating’o bilieto kainą įskaičiuotas ir gėrimas, gaila, bet atvykus karšto vyno pasirinkti nebuvo galima, o jis būtų labai tikęs tokią dieną.

Žodžiu, atvykus į „Franki” vyninę keli dalyviai jau laukė. Organizatorė iš kart įteikė kortelę, kurioje reikės žymėti patikusias merginas. Internete aktyviau registravosi vaikinai, tai į renginį taip pat greičiau atėjo vaikinai. Merginos kaip visada susirinko vos ne paskutinėmis minutėmis. Dar prieš prasidedant renginiui organizatorė informavo, kad viena mergina neatvyks, todėl vaikinai pakaitomis turės po pertraukėlę. Besirenkančius vaikinus organizatorė sodino ant kėdžių prie įėjimo į salytę, o merginas iš karto prie staliukų. Tai taip sėdint buvo galima jau iš anksto apžiūrėt su kuo teks bendrauti 🙂 Na, o visiems susirinkus paaiškino taisykles – kokia tvarka keistis, kada bus rezultatai ir t.t.

Prasidėjus pasimatymams vaikinai pasileido prie staliukų su merginomis ir prasidėjo pokalbiai. Nemažai nepatogumų kėlė didelis triukšmas (nuo kitų porų šnarėjimo), kartais buvo labai sunku susikalbėt. Šitą nepatogumą organizatoriams reikėtų išspręsti perkeliant renginį į didesnes patalpas, nes visi buvo gerokai susispaudę. Tačiau iš esmės pats renginys patiko.

Renginys patiko ir merginoms, nes kai kurios čia dalyvavo jau ne pirmą kartą, kai kurios čia atėjo su draugėmis. Dalyviai čia susirinko labai įvairūs: nuo tylenių iki Airino mokinių (tas labai matėsi iš aprangos, šukuosenos ir skleidžiamos demagogijos) vaikinų ir merginų nuo peroksidinių blondinių iki tokių, kurios, tikriausiai, lapelyje „Taip” pasakys visiems vaikinams…

Aš pats lapelyje pažymėjau tris merginas, nors galėjau ir ketvirtą pasirinkt… viena iš jų man itin patiko, kaip pastebėjau, ji mane taip pat pasirinko, taigi reikia laukt rezultatų ir antrojo pasimatymo 🙂

Parašykite komentarą