Sudėtis:
Spagečiai;
1 šaukštas sviesto;
2 puodeliai supjaustytų grybų;
1 vidutinis svogūnas;
1 žalia paprika;
1 raudona paprika;
Pakelis grybų sriubos;
500 g. Vištienos filė;
druska ir pipirai, pagal skonį;
1 / 2 puodelio tarkuoto sūrio;
(Šaukštelis tabasko padažo)
Gaminimas:
Verdame vištieną…
… ir spagečius.
Kol vištiena ir spagečiai verda, supjaustome pievagrybius, paprikas ir svogūną.
Paruošiame grybų sriubą. Instrukcija pateikta ant pakelio 🙂 baigiant virti sriubai įdedame grietinės.
Puode, ant mažos ugnies ištirpiname sviestą.
Sudedame supjaustytus svogūnus, grybus ir paprikas. Troškiname apie 5-7 min.
Užpilame grybų sriubą ir paverdame 5 min.
Sudedame vištieną…
…ir spagečius. Viską išmaišome ir dar paverdame.
Tuomet viską supilame į skardą ir apibarstome sūriu. Kepame apie 35 min.