Grįžau į Vilnių

Šiandien ryte pusryčiai buvo jau įprasti, o ne tai, kas likę nuo šventinio stalo. Su silke ir balta mišraine atsisveikinu iki kitų metų. Na, nebent kruize pasitaikytų tokio maisto 🙂 Šiaip silkę labai mėgstu, net nežinau kodėl valgau ją tik per Kalėdas ir niekada kitu metų laiku.

Kadangi su Indre buvom susiplanavę dar vakarop pasivaikščioti po Senamiestį, apžiūrėti Stiklių gatvės papuošimus, tai papusryčiavęs stengiausi namuose ilgai neužsibūti ir išvažiavau į Vilnių.

Bute buvau dar prieš 13:00, gana anksti. Tačiau ir darbelių dar turėjau – reikėjo susidėti daiktus kelionei. Toms kelioms dienoms jų daug nereikia, bet reikėjo rasti tinkamų Naujametiniui vakarui. Dabar toks paaugęs esu – ir šventinis riebalinis sluoksnis, ir kelių mėnesių gym’o rezultatas. Tai buvo ką veikt ieškant 🙂

Paskui susitikom pasivaikščioti su Indre. Keistas jausmas vaikščioti šiandien po Vilnių. Darbo diena, bet žmonių mažai, oras niūrus… net nesmagu kažkaip.

Stikių gatvė irgi neperįdomiausiai pasipuošusi…

Beje, kalbėdami su Indre išsiaiškinome, kad ne per labiausiai mes į tą kruizą ir norime… nutarėm, kad būtų buvę fainiau, ką nors paprastesnio naujametiniam vakarui susigalvoti, koncertą ar pan. Pamoka, kad reikia daugiau kalbėtis 🙂

2 komentarai apie “Grįžau į Vilnių”

Parašykite komentarą