Dovydas Pancerovas – Kiborgų žemė

Vėl pradėjau dirbti iš ofiso, vėl atsirado važinėjimas viešuoju transportu, todėl vėl turiu laiko, kurį galiu skirti audioknygoms. Per karantiną tų knygų nemažai pas mane užsikaupė, nes pirmojo karantino pradžioje Audioteka dovanojo gal 10 nemokamų audioknygų (jei ne daugiau), paskui dar paėmiau knygų su nuolaidomis, dar kolegos per gimtadienį dovanų kuponą padovanoję buvo… žodžiu, važinėti į darbą nuobodu nebus dar ilgai 🙂

Knygoje autorius pasakoja, apie tai kaip gauna pasiūlymą vyktį į revoliucijos apimtą Ukrainą, apie įvykius Maidano aikštėje ir, vėliau, apie patį karą Ukrainos rytuose.

Prieš pradedant klausytis, daug iš šios knygos nesitikėjau. Nesitikėjau, nes maniau, kad ir taip apie karą Ukrainoje daug žinau, nes ir Maidanu, ir karu pačioje pradžioje domėjausi labai intensyviai.

Tačiau knyga mane prikaustė nuo pirmųjų sakinių. Knygą skaito pats autorius, pasakojimas nuoširdus, vaizdus ir detalus, todėl klausantis kyla jausmas, kad ir pats esi šalia ir viską išgyveni. Bet aš ir šiaip esu mėgėjas į viską įsijausti.🙂

Žvelgiant šiek tiek giliau, tai knyga yra ne tik apie karą, bet ir apie tai, kaip jis įtraukia pašalinius žmones, apie tai kokias psichologines traumas sukelia.

Žodžiu, labai labai gera knyga.

Taigi šią knygą labai rekomenduoju. Beje, ją, kaip ir visas klausytas audioknygas pirkau Audioteka.lt. Jeigu nuspręsite ją įsigyti ir jūs, tai pirkdami nurodykite nuolaidos kodą KSI ir gausite 15% nuolaidą.

Vertinimas: 👂👂👂👂👂👂👂👂👂👂

Parašykite komentarą