Pizza Max – Storulių

Kai karantino pabaigoje pradėjau lankytis sporto klube, tai iš karto pastebėjau, kad pastate, kuriame yra klubas, nebeliko „SOYA” užrašo ir vietoje jo kabo „Pizza Max”. Bet tada prasidėjo mano savaitės atostogos, ir išbandyti šios picerijos nespėjau.

Atostogas praleidau Perlojoje, pas tėvus, todėl karantino metu paaugęs pilvas, per atostogas paaugo dar labiau. Grįžęs į Vilnių, buvau pasirįžęs daug dėmesio skirti jo mažinimui, todėl atsisakiau savo „Cheat Day” penktadienių. Svorio reikalams susitvarkius nusprendžiau piceriją išbandyti. Pradėjau žiūrėti kaip čia tą picą užsisakyti.

Picerija turi savo tinklalapį, bet jis gana skurdokas, jame galima rasti tik meniu, tačiau ir tie PDF formato, tokie kokius tik atspausdintus turėtum rasti pačiame restorane.

Nors ir vadinasi Pizza Max, bet meniu patiekalų, tai kaip kokiam čiliake – ir picos, ir silkės, ir lietiniai… žodžiu yra visko. Pačiame tinklalapyje maisto neužsisakysi, tačiau ji yra prisijungusi prie Wolt ir Bolt Food.

Picos išbandymas nusikėlė keliems mėnesiams, nes vasarą Wolt ir Bolt Food appsuose buvo galima pasirinkti tik vidutinį picos dydį, o kaip žinia, aš su tokiais dydžiais neprasidedu. Apie tai, kad jau galima užsisakyti ir dideles (42 cm) picas pastebėjau tik dabar, tai iškarto ir užsisakiau.

Bolt Food man dažnai siūlo iš artimų maitinimo įstaigų pristatyti maistą nemokamai, todėl šį kartą Bolt Food ir pasirinkau.

Užsisakiau Storulių picą (Pomidorų padažas, sūris, rūkyta šoninė, Bolonijos padažas, konservuotos paprikos, meksikietiškas padažas, raudonėliai). Kaina gan gera – 7,99 eu už 42 cm picą. Man šiaip labai patinka, kai picai su pristatymu užtenka 10 eurų, tai čia Pizza Max iš manęs gauna pliusą.

Pristatymas irgi greitas, laukiau gal apie pusvalandį. Na, bet kai picerija vos ne pro langą matosi, tai ko norėt.

Renkantis picą reikia pasirinkti ir nemokamą padažą. Čia vėl likau nustebintas – vietoje pasirinktos vienos, gavau dvi dideles dėžutes. Tai jeigu picą užsisakinėjate dviese, tai papildomai mokamo padažo pirkti tikrai nereikia.

Picos skonis neypatingas, ingredientų nei per daug nei per mažai… na, bet ir nieko blogo apie ja pasakyti taip pat negaliu. Šiaip, bendrai vertinant tokia visai nebloga pica, kuriai išleistų pinigų tikrai negaila.

Taigi ar picą dar užsisakyčiau? Įvertinant kainą, skonį ir t.t. tai tikrai taip.

Parašykite komentarą