Benediktas Gylys – Bitonomija

Knyga, sakykim, apie vieną iš mano hobių – uždarbį internetu. Įprastai lietuvių autorių knygų vengiu, nes dažniausiai, po skambiu pavadinimu, slepiasi knygos autoriaus sėkmės istorija, be jokios naudingos info. Na, iš serijos „darykit taip kaip aš dariau, ir galbūt jums taip pat pasiseks”.

Knygos aprašyme teigiamia: „Benedikto Gylio audioknygoje „Bitonomija“ lengvai, glaustai ir kiekvienam suprantamai pateikiami internetinio verslo veikimo principai ir taisyklės. Jei nori užsidirbti neišeidamas iš namų, pasinerdamas į virtualaus pasaulio platybes, ši audioknyga kaip tik tau. Ji tarsi trumpas vadovas, grįstas paties autoriaus patirtimi ir mintimis…” Kadangi pasirodė, kad tai neturėtų būti tiesiog Benedikto gyvenimo aprašymas tai knygą ir įsigijau.

Knygos pradžia nesužavėjo – ji prasidėjo kažkokiais pilstymais iš tuščio į kiaurą, buvo pasakojama, bent jau man, žinomi ir ne itin vertingi faktai, be konkrečių patarimų ir jau maniau, kad vėl būsiu susimovęs įsigydamas lietuvišką knygą. Tačiau ištempus iki kokio antro knygos ketvirčio, autoriaus klausytis tapo įdomu (knygą įgarsino pats jos autorius).

Autorius pateikė įvairių pavyzdžių apie verslininkus, kurie greitai praturtėjo, kaip jie sugalvojo tokias idėjas savo verslams. Papasakojo kaip sukurti interneto svetainę, kokias spalvas joje naudoti, kokios įrašų antraštės duoda geriausius rezultatus ir t.t. Kad video medžiaga ar tekstas su iliustracijomis duoda geresnius rezultatus, nei vien tik tekstas.

Na, naudingos informacijos tikrai nemažai. Kai ką tikrai pritaikysiu ir čia, nes pavyzdžiui kurdamas įrašus, su antraščių pavadinimais niekada nepersistengiu.

Žodžiu, audioknyga „BITONOMIJA. Įvadas į pirmą milijoną internetu„, tikrai verta ausų, ir išleistų pinigų už ją nebus gaila. Ir, galbūt, gautą info galėsite panaudoti tuos pinigus „susigrąžinant” 🙂

Jei sudomino knyga ir norite ją įsigyti, tai pirkdami ją Audiotekoje su nuolaidos kodu KSI gausite 15% nuolaidą.

Beje, berašant šitą įrašą kilo nebloga mintis – audioknygas vertinti „ausimis”. Taigi skiriu šiai knygai 8 ausis iš 10 🙂

Vertinimas: 👂👂👂👂👂👂👂👂👂🏿👂🏿

Norite audioknygų dar pigiau? siūlykite jas man Instagram’e (justinaszzzz). Vienai pasirinktai knygai per savaitę bus galima gauti 20-50% nuolaidą 🙂

4 komentarai apie “Benediktas Gylys – Bitonomija”

  1. Aha, pradėjau klausytis, gerai, kad perskaičiau tavo atsiliepimą, dabar nenumesiu, o lauskiu to įdomumo, nes pradžia tikrai tokia – lyg ir įdomi. lyg ir naudinga, bet kažkokia labai filosofinė.

    Atsakyti
  2. Turiu šią knygą, bet vis neprisiverčiu toliau skaityti, nes girdėjau prastus atsiliepimus ir kažkaip nublanko noras 😆 bet jaučiu reiks susikaupti ir pabaigti…

    Atsakyti

Parašykite komentarą