Xiaomi naujienos #29

Seniai buvusios Xiaomi naujienos sugrįžta 🙂 na, bent jau trumpam 😀 Taigi, šį kartą apie naują išmanų laikrodį, mini spausdintuvą ir pamestų raktų ieškiklį

Huami Amazfit GTS išmanusis laikrodis

Amazfit GTS laikrodžio dizainas labai panašus į Apple Watch. Jo korpusas pagamintas iš metalo-polimero, jame yra 1,65 colio AMOLED ekranas su 341 ppi ir „Gorilla Glass 3“ ​​apsauga.

Laikrodis turi 5ATM atsparumą vandeniui, todėl su juo galima ne tik eiti į dušą, bet ir plaukioti. 220 mAh baterijos, naudojant laikrodį pilnu pajėgumu, turėtų užtekti 14 dienų, o išjungus širdies ritmo matavimą, wi-fi, GPS, GLONAS, NFC ir t.t., baterijos laikas padvigubėja. Kada bus galima laikrodį nusipirkti, info neradau.

Šiaip Xiaomi laikrodžiai labai faini, bet man juose kliūna vienas dalykas – kalorijas jie skaičiuoja tik fizinio aktyvumo metu. Pvz jei dieną praleisi namuose žiūrėdamas filmus, tai sudegintų kalorijų parodys 0, nors realiai kalorijos deginamos net ir nieko neveikiant. Tik dėl šios priežasties renkuosi Samsung laikrodžius ir apyrankes.

Xiaomi Mi kišeninis printeriukas

Xiaomi pristatė naują kišeninį nuotraukų spausdintuvą. Nešiojamo nuotraukų spausdintuvo kaina apie 45 eurai. Realiai šis spausdintuvas yra yra vienas mažiausių nuotraukų spausdintuvų pasaulyje.

Spausdintuvas pagamintas iš ABS / PC ugniai atsparios medžiagos. Visas įrenginys turi tik tris mygtukus ir yra power banko dydžio. Nešiojamasis spausdintuvas gali spausdinti 3 colių dydžio nuotraukas. Jis naudoja spausdinimo be rašalo technologiją ZINK, taip pat palaiko palaiko AR.

Naudojant MIJIA app’są su AR technologija, galima spausdinti skirtingų formatų nuotraukas. Spausdinti galima bet kurią nuotrauką iš telefono, arba bet kokį video kadrą.

Xiaomi Bluetooth KeyFinder’is

Panašaus tipo pakabuką Xiaomi jau buvo išleidusi, tačiau šis kiek kitoks. Jis, suporuotas su telefonu, veikia dvipusiškai, t.y. galima ne tik rasti raktus, tačiau paspaudus jame mygtuką, galima atrasti ir namuose pamestą telefoną.

Šis pakabukas taip pat veiks ir kaip nuotolinis pultelis kamerai, o jo numatoma kaina apie 12 eurų.

Parašykite komentarą