Xiaomi naujienos #28

Naujas AMAZFIT laikrodis, pigūs Redmi Powerbank’ai ir garinis lygintuvas.

AMAZFIT GTR

Xiaomi priklausanti įmonė AMAZFIT išleido naują laikrodį, kuris apjungia visas, iki šiol išleistų laikrodžių, geriausias savybes – Stratos primenantį klasikinį dizainą ir Verge ekraną. Taip pat šis laikrodis pasižymi ilga baterijos gyvavimo trukme, bei konkurencinga kaina.

Amazfit GTR laikrodis turi aukšos raiškos (326PPI retina lygio) 1.39 colio AMOLED ekraną, kurį saugo Corning Gorilla glass apsauga. Laikrodis išliko atsparus vandeniui – su juo galima panerti iki 50 metrų gylio, o baterija taip pat įspūdinga – įkraudinėti ją reikės maždaug kas 24 dienas.

Kaip jau tampa įprasta naujiems išmaniems laikrodžiams, GTR taip pulsą stebi nuolatos. Na, ir visos kitos įprastos funkcijos, kaip žingsnių skaičiavimas, miego bei treniruočių stebėjimas, ekrano stilių keitimas, taip pat niekur nedingo. Žodžiu, laikrodis tikrai įspūdingas. O jį įsigyti galima štai čia.

Redmi Powerbank’ai

Biudžetinių gaminių linija REDMI savo asortimente nuo šiol turi ir powerbank’us. Kinijos rinkai išleisti dviejų rūšių – 10 000 mAh ir 20 000 mAh. Jų dizainas ne itin patrauklus, tačiau kaina – netgi labai. Jie atitinkamai kainuos ~9 ir ~15 eurų. Palyginimui 10 Ah talpos Mi Powerbank’as kainuoja ~20 eurų. Deja, kol kas nei Gearbest, nei AliExpress parduotuvėse jų nusipirkti negalima.

10Ah powerbank’o versijos maksimali įrenginių krovimo galia 5.1V 2.4A. Jis neturi 18W greito įkrovimo galimybės, todėl jis yra tinkamiausias tokių smulkių įrenginių, kaip išmanieji laikrodžiai, įkrovimui. 20Ah versija turi 5.1V 2.4A, 9V 2A ir 12V 1.5A įkrovimo lizdus, o tai reiškia, kad palaiko ir 18W greitą įkrovimą.

Xiaomi Deerma garinis drabužių lygintuvas

Man toks lygintuvas atrodo nelabai praktiškas. Spėju baltų marškinių tokiu gerai neišlyginsi, ypač apykaklių… Gal kokioms užuolaidoms ar patalynei tinkamesnis būtų… Kaip ten bebūtų, savo pirkėją jis ras.

Lygintuvas yra nedidelis – sulankstytas tik 15 cm ilgio, o įkaista ir per 20 sekundžių. Lyginti galima tiek pakabintus ant pakabos drabužius, tiek paguldytus ant lyginimo lentos. Lygintuvas ne tik lygina, bet uždėjus ant jo specialų antgalį jis nuo drabužių šalina susikaupusius plaukus. Lygintuvą galima nusipirkti čia.

.

Parašykite komentarą