Lympo – programėlė, kuri privers vaikščioti

Pastarąją savaitę vaikštau kasdien, ir nesvarbu, kuri savaitės diena, ir kiek šalčio rodo termometras. Į darbą nuvažiuoju troleibusu, tačiau po darbo į namus 5-6km einu pėsčiomis. Įdomu kodėl?

O gi viskas prasidėjo nuo to, kad viena kolegė į telefoną įsirašė lietuvių sukurtą Lympo programėlę, kuri už vaikščiojimą duoda LYM kriptovaliutą, kuri konvertuojama į eurus. O už juos galimą ką nors nusipirkti Lympo Shop’e. Tačiau ne tiek patys eurai ir prizai, kiek noras konkuruoti surenkant didesnį kiekį LYM skatina vaikščioti.

Kolegė savo vaikščiojimą programėlėje stengiasi fiksuoti visur. Įjungia ją eidama nuo stovėjimo aikštelės iki darbo ir atgal, eidama pietauti, ar po darbo namuose vedžiodama šunį. Žodžiu, kiekvieną kartą kai yra lauke.

Aš, savo ruožtu, programėlę įjungiu eidamas ryte nuo namų iki į stotelės, ir paskui nuo stotelės iki darbo – taip nueinu apie kilometrą. O po darbo eidamas į namus pėsčiomis nueinu 5-6 kilometrus.

Šią programėlę rekomendavau Beatai (kurios antras vardas yra „konkuravimas” 😀 ) todėl dabar varžausi ne tik su kolege bet ir su ja.

Šią žiemą į lauką pasivaikščioti praktiškai neišeidavau, o dabar taip gaunasi, kad vaikštau kasdien, ir tas man visai patinka.

Kaip viskas veikia

Programėlė yra neperkraut informacija ir ja labai paprasta naudotis. Parsisiųsti ją galima iš čia. Tada pagrindiname lange reikia pasirinkti „New Challenges” ir pasirinkti kokį nors jau vykstantį iššūkį. Jį reikėtų pasirinkti pagal tai kiek norėtumėte nueiti, nes tik nuėjus visą iššūkio atstumą gaunami LYM. Einant žemėlapyje matosi nueitas atstumas ir vidutinis ėjimo greitis.

Vertinant eurais ir siekiant įsigyti prizų, vaikščioti reikėtų daug, tačiau kaip ir sakiau, man čia pagrindinė motyvacija yra ne prizai, o tiesiog noras nueiti daugiau už kitus. Todėl siūlau išbandyti Lympo ir jums, pakonkuruokime, aplenkite mane!

Beje, įvykdę pirmąjį iššūkį (apmokymą) gausite 47 LYM.

11 komentarų apie “Lympo – programėlė, kuri privers vaikščioti”

  1. Sudominai 😉. Visai nebevaikštau, visur tik su mašina… Įprotis stipriau visko 😅😅😅 Bet konkuruoti irgi norisi. Parsisiųsiu, gal kas iš to gausis ☺ Ačiū, kad pasidalinai!

    Atsakyti
  2. Justinai, nelabai supratau. Jei prisijungiau prie kažkokio iššūkio – kasdien turiu tiek km nueiti ir dalyvauti būtent tame iššūkyje? Ar kasdien galiu prie tokio jungtis, kiek km planuoju nueit?

    Atsakyti
  3. Labai gaila, kad programelė dažnai „lagina „, ypač, kai gali gauti daugiau taškų. Be to, telefono žingsniamatis rodo daugiau (ir gerokai! ) žingsnių, negu programelė ☹️

    Atsakyti

Parašykite komentarą