Xiaomi naujienos #19

Xiaomi išmanus elektrinis šildytuvas ir du nauji šviestuvai.

Xiaomi išmanus šildytuvas

Šiais metais yra didelė, su žiema susijusių, produktų paklausa, todėl naudodamasi proga Xiaomi išleido elektrinį šildytuvą „Smart Electric Heater „

Šildytuvas turi Wi-Fi, todėl yra suderinamas su Mi Home aplikacija. Taip pat jame yra įmontuotas itin tikslus temperatūros reguliatorius. Xiaomi šildytuvas orą sušildo itin greitai, jo neišsausindamas. Kada jį bus galima nusipirkti dar neaišku, tačiau numatoma kaina apie 45 eurus.

Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui LED šviestuvas

Mijia PHILIPS LED lubų šviestuvas turi Wi-Fi todėl gali būti valdomas ne tik su nuotolinio valdymo pulteliu, bet ir per Mi Home appsą.

Šviestuvui galima reguliuoti šviesos šilumą ir jus turi taip pat turi įmontuotą drėgmės jutiklį. Spalvų temperatūros diapazonas yra nuo 2700K iki 5700K, ryškumas – nuo 0,1 iki 2000Lm.

Dar įdomu tai, kad šviestuvas yra suderinamas su Google Alexa, todėl gali būti valdomas balsu. Na, o įsigyti jį galima štai čia.

Yeelight išmanus LED šviestuvas

Šis Yeelight LED lubų šviestuvas – pirmasis pasaulyje palaikantis tiek WiFi tiek Bluetooth. Šviestuvas valdomas su pulteliu arba telefonu per Mi Home appsą. Bet įdomiausia funkcija – jeigu turite Mi Band išmanią apyrankę ir vakare užmiegate, šviestuvas automatiškai išsijungia. Beje, jis taip pat yra suderinamas su Google Alexa bei Amazon Echo. 

Šviestuvo spalvų temperatūros diapazonas nuo 2700K iki 6500K, ryškumas – nuo 0,1 iki 2000Lm. Šviestuvą įsigyti galima čia.

Beje, pirkdami šį šviestuvą ir panaudoję kodą GBLED120701 dar gausite ~9 eurų nuolaidą ir jis kainuos tik 71.29€, o su siuntimo būdu „Priority line” bus pristatytas be jokių papildomų mokesčių.

Parašykite komentarą